Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 6 Xiaomi Mi 6 získava Android 8.0 Oreo v globálnej beta ROM!

Xiaomi Mi 6 získava Android 8.0 Oreo v globálnej beta ROM!

Xiaomi Mi 6 sa už čoskoro pripojí do Oreo rodiny.

1
Vlajkový Xiaomi Mi6

V Xiaomi sa pochlapili a pre minuloročnú vlajkovú loď, Xiaomi Mi 6, konečne uvoľnili Global Beta ROM vo verzii 8.1.11, ktorá so sebou prináša nie len predinštalované Google služby, ale aj najnovší Android 8.0 Oreo. Ak by si na Xiaomi Mi 6 chcel vyskúšať najnovší Android, čakať ťa bude niekoľko krokov.

V prvom rade musíš svoj telefón zaktualizovať na najnovšiu MIUI 9 Global Beta ROM v7.12.14, ktorá je založená na Android 7.0 Nougat. Až potom sa ti naskytne možnosť aktualizácie na Android 8.0 Oreo. Na telefón by ti mala automaticky prísť aktualizácia na Oreo. Ak nevieš, ako sa flashujú nové verzie ROM, táto metóda pravdepodobne nie je pre teba. V prípade, ak by si spravil niečo, čo nebude presne podľa návodu hrozí, že si zničíš telefón.

Nevýhodami beta ROM sú pochopiteľne chyby, ktoré sa v nej môžu nachádzať. Pri inštalácii môžeš prísť o všetky súbory, ako napríklad fotky, hudbu či aplikácie, takže si všetko starostlivo zálohuj. Nahlásených už bolo niekoľko chýb, vrátane problému s lokalizáciou, teda prekladom. Neodporúčame preto, aby si beta ROM používal ako náhradu za stabilný systém.

Tak či onak, ak máš aj napriek tomu záujem o inštaláciu, zamier na tento odkaz. V prípade otázok sa neváhaj obrátiť na špecialistov z MIUIOS.cz, kde ti určite veľmi radi pomôžu.