Úvod Novinky Hry Hráči, pozor! Výborná vojenská MMO hra dostáva celosvetovú dostupnosť

Hráči, pozor! Výborná vojenská MMO hra dostáva celosvetovú dostupnosť

Posádka na palubu! World of Warships Blitz je tu

0
World of Warships Blitz

Vývojári z Wargaming Group posúvajú jednu zo svojich úspešných hier hráčom z celého sveta. Namysli máme námorný ekvivalent výbornej MMO hry World of Tanks Blitz s tematickým názvom World of Warships Blitz.

Hra World of Warships Blitz sa už nachádza v obchodoch s aplikáciami pre platformy iOS a Android. V hre vás čakajú napínavé námorné bitky, v ktorých budete ovládať koráby podľa skutočnej predlohy.

Moria sa otvoria americkým, japonským, nemeckým a sovietskym jednotkám, ktoré budú operovať v medzivojnovom období alebo počas druhej svetovej vojny. Najviac samozrejme láka hra pre viacerých hráčov v reálnom čase, v ktorej si zmerajú sily až 14-ti hráči súčasne (7v7).

World of Warships Blitz
Gameplay World of Warships Blitz

Ovládanie hry je celkom podobné so štúdiovým náprotivkom World of Tanks Blitz. Svoju hernú stratégiu budete musieť prispôsobiť plavidlu, s ktorým sa odhodláte bojovať. Inak sa chová po zuby ozbrojený bojový krížnik a inak veľká lietadlová loď.

Vítame multiplatformový herný systém. Je jedno, či sa budete hrať na iOS alebo Android zariadení. Postaviť sa môžete v boji zoči voči súperom bez ohľadu na zariadenie, resp. operačný systém.

Hru World of Warships Blitz si stiahnete zadarmo priamo z obchodu Google Play. Nedočkavcom sú k dispozícii mikro transakcie, ktoré urýchlia pokrok alebo umožnia kúpiť novú loď.

World of Warships Blitz