Úvod Výrobcovia UMi Prichádza UMIDIGI S2 Lite: Ponúkne 18:9 displej a Android 8.1 Oreo!

Prichádza UMIDIGI S2 Lite: Ponúkne 18:9 displej a Android 8.1 Oreo!

Tlačová správa.

1

Nový rok odštartoval najväčší technologický veľtrh, CES 2018, ktorý so sebou priniesol množstvo zaujímavých noviniek. Do tejto akcie sa chce zapojiť aj čínsky výrobca, UMIDIGI, ktorý má už 15. januára predstaviť ich nový model.

Podľa dostupných informácií pôjde o model UMIDIGI S2 Lite, ku ktorému sa nám podarilo získať zaujímavé informácie.

UMIDIGI pri modeli S2 Lite opäť siahne po bezrámikovom 18:9 displeji, ktorého zvyšok špecifikácií nateraz ostáva tajomstvom. Nič zatiaľ nevieme ani o využitom procesore či kapacite pamäte RAM či úložiska. Výrobca však predsa len niečo potvrdil.

Telefón ponúkne zadný fotoaparát so senzormi Omnivision (OV), ktoré majú ponúknuť kvalitnejšie výsledky, než senzory od Samsungu, ktoré firma využila v minulých generáciách. Dobrou správou je aj gigantická, 5 100 mAh batéria, ktorá ti telefón hravo udrží pri živote aj dva dni. Vylepšením prejde aj ich vlastný Face ID systém pre odomknutie telefónu tvárou a chýbať nemôže ani najnovší Android 8.1 Oreo. UMIDIGI tvrdí, že S2 Lite bude prvým telefónom18:9 displejomAndroid 8.1 Oreo na trhu.

Veľkou správou je aj fakt, že výrobca v chystaných modeloch využije procesor Snapdragon, čo určite ocenia mnohí z nás, ktorým sa procesory od MediaTek až tak nepáčia. Každopádne, viac informácií budeme vedieť už čoskoro, tak si držte klobúky! Viac informácií bude dostupných na webe UMIDIGI.

– Tlačová správa –