Úvod Výrobcovia Sony Sony Xperia XA2 Ultra na živých FOTO: Na štíhle rámiky rovno zabudnite

Sony Xperia XA2 Ultra na živých FOTO: Na štíhle rámiky rovno zabudnite

3
xperia
Ilustr. foto

Divízia Sony Mobile sa zatiaľ nepriklonila k v súčasnosti preferovanému dizajnu s výrazne štíhlymi horizontálnymi hranami okolo vyššieho displeja s pomerom strán 18:9. A neprikloní sa ani s modelom Xperia XA2 Ultra. 

Práve Sony Xperia XA2 Ultra sa objavila na čerstvých fotografiách, ktoré zobrazujú niekoľko dôležitých detailov. Xperia XA2 Ultra zapadne do strednej triedy, pričom zacieli na vyznávačov veľkých obrazoviek.

Na fotkách vidíme typické hranaté prevedenie, ktoré Xperia smartfóny sprevádza celé roky. Takémuto prevedeniu by extra štíhle rámiky sadli ako uliate, no stále vidíme poriadne hrubú bradu a čelo zariadenia.

xperia XA2 Ultra
© Xperia blog

Sony Xperia XA2 Ultra inak ponúkne 6,0-palcový LCD displej s FHD 1080p rozlíšením, pravdepodobne čipset Snapdragon 630, 4 GB operačnú pamäť a 64 GB úložisko spolu s OS Android vo verzii 8.0 Oreo.

Všímame si tiež dve predné kamery a snímač odtlačkov, ktorý sa však nachádza na zadnej strane smartfónu. Na viac podrobností si musíme počkať.

Bezrámikové nádeje stále vkladáme do tohtoročného očakávaného high-end smartfónu Sony Xperia, ktorý by mal tradične prísť so 4K displejom a pokrokovým fotoaparátom.