Úvod Zariadenia Razer Phone: Ktoré mobilné hry sú optimalizované pre 120 Hz displej?

Razer Phone: Ktoré mobilné hry sú optimalizované pre 120 Hz displej?

0
Razer Phone

Razer Phone je asi najväčším prekvapením minulého roka 2017 v segmente smartfónov, pričom logicky cieli na hráčov mobilných hier. Esom v rukáve ultimátneho smartfónu je displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz.

Razer Phone v posledných dňoch síce zastihla kritika užívateľov, ktorí poukazujú na rôzne, viac či menej závažné chyby, vo všeobecnosti je ale smartfón hodnotený veľmi dobre.

Vyzdvihovaný je výkon, výdrž na jedno nabitie, zvuk, možno Lego dizajn a hlavne 120 Hz displej. UltraMotion displej, ako ho Razer nazýva, môže byť skutočným prínosom pri hraní hier, ale iba v tom prípade, ak sú hry pre 120 Hz obnovovaciu frekvenciu optimalizované.

Výhody vysokej obnovovacej frekvencie nepostrehnete v hrách, ktoré pre tento typ technológie nie sú optimalizované.

razer phone
© VGU

Po predstavení smartfónu Razer Phone existovala si iba desiatka hier, ktoré ste si mohli naplno vychutnať na frekvencii 120Hz. To bolo dosť málo na status herného zariadenia. Našťastie sa knižnica kompatibilných hier rozrastá a v súčasnosti sa už dá hovoriť aspoň o ako takej zbierke.

Takže, ak obľubujete mobilné hranie a Razer Phone je kandidátom na váš nový smartfón, v súčasnosti si najlepšie vychutnáte hry, ktoré figurujú v zozname na oficiálnej stránke Razer. Stačí kliknúť SEM a zrolovať nižšie.

Ide o 50 hier z rôznych kategórií, ktorých bude postupom času viac a viac. V zozname nájdete napríklad špičkovú MOBA hru Vainglory, preteky Asphalt 8, bojový Mortal Kombat X, stratégiu Deus Ex Go alebo blockbuster Pokémon Go a Minecraft.