Úvod Novinky Hry Pussy Walk 2: Doveďte prezidenta k urne v pokračovaní satirickej hry!

Pussy Walk 2: Doveďte prezidenta k urne v pokračovaní satirickej hry!

Česi si vystrelili z prezidenta Zemana. Nová hra má v sebe poriadny balík satiry.

0
pussy walk
© dotekomanie.cz

Druhé kolo českých prezidentských volieb odštartuje už zajtra a súperiť v ňom budú súčasný prezident Českej republiky, Miloš Zeman a akademik Jiří Drahoš. Kým druhý menovaný kandidát pôsobí skôr nenápadne, ostrieľaný politik Zeman je dobre známou postavou verejného diania.

Český server Dotekomanie.cz si v obchode Google Play všimol novú mobilnú hru s názvom Pussy Walk 2. Názov hry možno vychádza z vyjadrení prezidenta, ktoré uviedol v Českom rozhlase, pričom druhá časť názvu zrejme naznačuje problémy s chôdzou.

Práve chôdza je kľúčovým prvkom zábavnej mobilnej hry, v ktorej máte jediný cieľ – doviesť staršieho pána k urne. Obtiažnosť je pomerne náročná a hra vám nič nedaruje. Po čase si ale na ovládanie zvyknete. Starší pán so sebou lomcuje zo strany na stranu a vy musíte nájsť ideálny balans.

pussy walk
Hru si môžete zahrať aj v internetovom prehliadači počítača

Okrem toho vám budú stáť v ceste všemožné prekážky, počnúc schodiskom, pornografiou, fľašou alkoholu alebo napr. počítačom. V závere si vaše počínanie môžete porovnať s ostatnými hráčmi v tabuľke.

Vývojári koncept oživili po niekoľkých rokoch. Prvý diel hry Pussy Walk vznikol ešte v roku 2012 pred vtedajšími českými prezidentskými voľbami.

Autori hry prízvukujú, že je akákoľvek podobnosť so skutočnými postavami a udalosťami čisto náhodná. Satirické dielo vývojárov si môžete zahrať priamo v internetovom prehliadači alebo na smartfónoch s OS Android. Pre platformu iOS hra dostupná nie je.

Pussy Walk 2