Úvod Leagoo LEAGOO T5c UNBOXING Leagoo T5c: Mid-range zabijak s procesorom od Intelu!

UNBOXING Leagoo T5c: Mid-range zabijak s procesorom od Intelu!

Tlačová správa.

1

Posledných pár rokov je scéna so smartfónmi poriadne zamotaná. Na trh prichádzajú noví výrobcovia, ktorí sa snažia preraziť aj na európskom trhu so zariadeniami, ktoré sú podstatne vybavenejšie než tie, ktoré tu boli doteraz.

Väčšina z tých, ktoré spadajú do kategórie mid-range ponúkajú podobné špecifikácie, a to 8-jadrový procesor, 3 GB operačnej pamäte RAM32 GB úložisko.

LEAGOO sa preto vo svojej snahe uspieť nie len doma v Číne, ale aj vo svete rozhodol pripraviť niečo špeciálne. Jeho novinka, T5c nie len, že ponúka vyšší výkon, ale aj kvalitnejšie spracovanie.

LEAGOO T5c je totiž prvý smartfón na svete, ktorý poháňa procesor SC9853I založený na 14 nm FinFET výrobnom procese od Intelu. Čipset v sebe skrýva osemjadrový procesor s jadrami o takte 1.8 GHz založené na architektúre Intel Airmont.

Aj napriek tomu, že T5c spadá do mid-range triedy ponúka naozaj zaujímavé funkcie a spracovanie. Spomenieme napríklad kovové jednoliate telo, snímač odtlačkov prstov, ktorý telefón odomkne do 0,1 sekundy, duálny fotoaparát a oveľa viac.

Ako vyzerá rozbalenie novinky z krabičky si môžeš pozrieť na videu nižšie.

Špecifikácia

  • Displej: 5,5-palcový SHARP FHD IPS
  • Čipset: Intel x86 Airmont (SC9853I)
  • Pamäť: 3 GB RAM a 32 GB úložisko
  • Fotoaparáty: 13 Mpx + 2 Mpx zadný
  • Batéria: 3 000 mAh od LG s rýchlonabíjaním (5V/2A)

– Tlačová správa –