Úvod Leagoo KIICAA Obrovský krok pre LEAGOO: V Európe otvára servisné centrum, oprava bude trvať len...

Obrovský krok pre LEAGOO: V Európe otvára servisné centrum, oprava bude trvať len 3 dni!

0

Rýchly a spoľahlivý zákaznícky servis je minimálne rovnako dôležitý, ako samotné zariadenie. Svoje o tom vie napríklad Apple, ktorý sa na tomto princípe postavil celý svoj biznis.

Aj tá technologicky najvyspelejšia firma totiž môže vyrobiť smartfón, ktorý sa jednoducho pokazí a bude musieť navštíviť servis. Väčšina čínskych výrobcov však nemá servis úplne všade, čo pre majiteľov smartfónov exotickejších značiek znamená problémy a pravdepodobne aj ďalšie výdavky.

Leagoo v Európe ponúka 2-ročnú záruku, telefóny opraví rovnako, ako OnePlus, v Poľsku.

Rovnako, ako OnePlus

Na základe týchto faktov sa jeden čínsky výrobca rozhodol konať. LEAGOO v roku 2018 otvára servisné centrá v Rusku, ako aj v Európe (Poľsku). Výrobca tvrdí, že oprava smartfónu nebude trvať dlhšie, ako 3 pracovné dni od jeho obdržania. Pochopiteľne, LEAGOO smartfóny v záručnej lehote opraví úplne zadarmo.

Servisné centrá Leagoo rastú ako huby po daždi.

Podľa slov LEAGOO je otvorenie servisných centier len prvým krokom v dlhodobom pláne starostlivosti o zákazníka. Nové servisné centrá plánuje otvoriť všade tam, kde sa predávajú jeho zariadenia, a to už v blízkej budúcnosti.

Ak by si nevedel, aké zariadenia výrobca vyrába, odporúčame napríklad modely LEAGOO S8, LEAGOO KIICAA MIX, LEAGOO M9 alebo LEAGOO T5c.