Úvod Výrobcovia Bluboo BLUBOO D5 ako superlacný konkurent pre Xiaomi Mi MIX 2

BLUBOO D5 ako superlacný konkurent pre Xiaomi Mi MIX 2

Tlačová správa Bluboo

0

Hneď na začiatku nového roka prichádza výrobca BLUBOO s dobrými správami. Zbrusu nový smartfón s maximálnou obrazovkou a s názvom BLUBOO D5 sa chystá zaútočiť na technologický trh s naozaj nízkou cenovkou.

Výrobca nijako netají, že novinka D5 je inšpirovaná dizajnom konkurenčného Xiaomi Mi Mix 2, ktorý je vybavený obrovským displejom s minimálnymi rámikmi a pomerom strán 18:9. Keďže sa však takýto dizajn nachádza skôr na drahších telefónoch, BLUBOO sa rozhodol priniesť takéto zariadenie aj tým zákazníkom, ktorí nechcú alebo nemôžu za telefón zaplatiť pol výplaty.

BLUBOO D5 prinesie kovovú unibody konštrukciu, ktorá prinesie lepší pocit pri držaní v ruke a tiež vyšší level odolnosti. Do nej bude osadený 5,5-palcový displej produkcie SHARP s pomerom strán 18:9, na ktorej bude možné vďaka jej relatívne malej uhlopriečke a úzkemu dizajnu pracovať jednou rukou. K dispozícii budú tri farebné prevedenia, preto si môže každý nový majiteľ vybrať podľa svojich preferencií. Spomenieme tiež, že BLUBOO D5 podporuje funkciu OTG.

Novinka bude predstavená už budúci mesiac s cenovkou nižšou ako 100 dolárov. Viac informácií bude zverejnených na oficiálnej stránke výrobcu.