Úvod Hry Zabi víkend legendárnymi hrami Baldur’s Gate, ktoré sú vo viac ako polovičnej...

Zabi víkend legendárnymi hrami Baldur’s Gate, ktoré sú vo viac ako polovičnej zľave!

0
baldurs gate
© Beamdog

Hráči, ktorí obľubujú výsostný RPG žáner, určite poznajú dnes už legendárny herný titul Baldur’s Gate. Pôvodnú PC hru vyvinuli spoločnosti BioWare a Black Isle Studios a v roku 1999 bola nominovaná na cenu Najlepší interaktívny produkt.

Tak ako mnoho iných populárnych hier z dôb minulých, aj hra Baldur’s Gate si našla cestu do mobilných zariadení. Pripravili ju vývojári zo štúdia Beamdog.

Prvý diel Baldur’s Gate: Enhanced Edition dorazil do obchodu Google Play ešte v roku 2012. Vývojári hru postavili na platforme Infinity Engine, pričom obsahuje väčšinu prvkov z originálnej verzie aj s dejom, príbehom a rozšírením Tales of the Sword Coast.

V Google Play sa nachádza aj ďalšie vydanie Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, ktoré majú spolu s prvým vydaním jedno spoločné. Vyššiu cenu. Hry stoja, resp. stáli viac ako desať EUR, čo nie je málo.

Baldur's Gate

Momentálne sú ale obe vydania k dispozícii so zníženou cenou, zhodne po 4,69 EUR. Fanúšikovia žánru a originálnych titulov určite neodolajú. Pozor, hry boli primárne vyvíjané pre tablety, na ktorých získate najlepší zážitok z hrania.

Vývojári neodporúčajú hrať na zariadeniach s uhlopriečkou menšou ako 7 palcov.

Aby sme boli spravodliví, vývojári z Beamdog majú v obchode Google Play ešte jednu hru. Titul Icewind Dale: Enhanced Edition použitie tabletu nepodmieňuje, taktiež reprezentuje RPG žáner a hrdinské boje, a zľavnený je rovnako, na sumu 4,69 EUR.

Priame odkazy do obchodu Play vidíte nižšie.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition