Úvod Výrobcovia Leagoo LEAGOO pracuje na kópii iPhone X: Príde aj s výrezom v displeji, stáť má...

LEAGOO pracuje na kópii iPhone X: Príde aj s výrezom v displeji, stáť má menej ako 300 €

LEAGOO S9 je čistou kópiou iPhone X, no za podstatne nižšiu cenu.

6

Čínski výrobcovia sú čoraz populárnejší aj u nás, na Slovensku. Niet sa čomu čudovať, už dávno totiž neplatí, že čo je z Číny musí byť hneď zlé.

Každý z výrobcov ponúka aspoň pár kúskov, ktoré sú hodné záujmu aj zo strany slovenského zákazníka. Príkladom ide aj LEAGOO, spoločnosť, ktorá len nedávno priniesla na trh zariadenie s procesorom od Intelu, LEAGOO T5c.

Jeden z našich zdrojov nám zaslal informáciu o tom, že spoločnosť plánuje predstavenie modelu LEAGOO S9, ktorý má vyzerať rovnako, ako iPhone X. Chýbať nemá ani výrez v displeji či viac-menej rovnaký dizajn zadnej strany. Čo sa ceny týka, buďte si istí, že si zaň výrobca nevypýta 1 200 €. Ani náhodou. Skúste tak štvrtinovú cenu, ak vôbec toľko.

Čo sa výbavy týka, pripraviť sa máme na 5,85-palcový AMOLED displej, duálny 16 Mpx fotoaparát, procesor MediaTek P40 (veľmi podobný Snapdragon 670), 6 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB úložiska. To znie fakt parádne.

Marketingové oddelenie LEAGOO si dalo záležať a svojim spôsobom Samsungu ukradlo označenie „S9“ ešte predtým, ako ho stihli využiť oni pri ich chystaných novinkách. Ide teda o akýsi zlepenec najnovšieho a chystaného TOP modelu. To však nemusí byť na škodu, hlavne ak chcete ušetriť.

Majte však na pamäti, že nejde o oficiálne informácie od výrobcu. Zariadenie ešte nebolo predstavené, no to sa očakáva už čoskoro.