Úvod Výrobcovia Leagoo Hľadáš nový telefón: Tu je 7 dôvodov, prečo by to mohol byť...

Hľadáš nový telefón: Tu je 7 dôvodov, prečo by to mohol byť LEAGOO T5c

Tlačová správa

0

LEAGOO T5c je prvým telefónom na trhu vybaveným novým procesorom Spreadtrum SC9853i, ktorý je postavený na platforme Intel Airmont. Dnes tu máme 7 dôvodov, prečo by ste mali minimálne zvážiť kúpu tohto modelu. O výhodách informoval samotný výrobca.

Procesor

Spreadtrum SC9853i je osemjadrový, 64-bit procesor založený na platforme Intel Airmont ponúkajúci takt jadier až 1.8 GHz. Vďaka  14 nm FinFET výrobnému procesu je úsporný a zároveň ponúka približne o 40 % vyšší výkon než konkurenčný MediaTek MT6750.

Depth Map

Nový procesor má v sebe integrovanú novú technológiu vylepšujúcu snímanie pomocou duálnych fotoaparátov, ktorá pomáha vylepšiť kvalitu fotografií.

Vysoká rýchlosť sťahovania

Ako je viditeľné z výsledkov nižšie, procesor SC9853i poskytuje výborné výsledky aj vo výkone modemu. Často prekonáva aj konkurenciu, ktorá je výkonovo o pár levelov vyššie.

Kvalita hovoru

Medzi ďalšie porovnanie môžeme zaradiť kvalitu hovoru, ktorú výrobca testoval v porovnaní s konkurenciou. Spreadtrum SC9853i skončil na slušnom druhom mieste. Prekonal ho len Kirin 970 od Huawei.

Krásny displej

LEAGOO T5c disponuje veľkým, 5,5-palcovým IPS Full HD displejom (1 920 x 1 080) s pozorovacím uhlom až 178 stupňov, ako aj výborným podaním farieb. Displej chráni 2.5D sklo, ktoré celý zážitok umocňuje.

Pamäť

Čo by to bolo za telefón, ak by neponúkal poriadnu pamäť. LEAGOO T5c, telefón, ktorý veľmi neublíži tvojej peňaženke, ponúka až 3 GB RAM a 32 GB rozšíriteľné úložisko. Spolu s procesorom a grafickým čipom Mali-T820 dokázal v AnTuTu ponúknuť zaujímavé skóre.

Snímač odtlačkov prstov

Smartfón ponúka snímač odtlačkov prstov na prednej strane, ktorý je vďaka keramickej konštrukcii a samostatnému ISP čipu nie len odolný, ale aj rýchly a bezpečný. Po priložení prstu sa LEAGOO T5c odomkne za 0,1 sekundy.

Špecifikácia

  • Displej: 5,5-palcový SHARP IPS, FullHD
  • Procesor: Spreadtrum SC9853i, 1.8 GHz, Intel X86
  • Pamäť: 3 GB RAM a 32 GB ROM (rozšíriteľná)
  • Fotoaparáty: 13 Mpx + 2 Mpx (zadný) a 5 Mpx (predný)
  • Batéria: LG 3 050 mAh s 5V/2A rýchlym nabíjaním
  • Čítačka odtlačkov prstov: 360-stupnové snímanie
  • Cena: 129,99 dolárov

Leagoo T5c si môžeš zakúpiť v overených obchodoch, ako napríklad na GearBest.com. Ten ho momentálne predáva s výraznou zľavou. Tvoj môže byť už za 85 €. Treba sa však poponáhľať, táto zľava dlho nevydrží.

– Tlačová správa –