Úvod Výrobcovia Bluboo VIDEO Unboxing BLUBOO S8+: Ako vyzerá lacný telefón z Číny zvnútra?

VIDEO Unboxing BLUBOO S8+: Ako vyzerá lacný telefón z Číny zvnútra?

Tlačová správa

2

BLUBOO S8+ je najnovším smartfónom od sympatickej spoločnosti z Číny, ktorý bol predstavený len 11. novembra. V porovnaní s jeho „klasickou“ verziou prináša niekoľko podstatných vylepšení. Výrobca nám dnes v novom videu ukazuje, ako vyzerá zvnútra.

Vo videu môžeš vidieť, že zariadenie je k dispozícii v troch rôznych farbách, čiernej, modrej a striebornej. Z našej strany uprednostňujeme dizajn striebornej verzie, tvoje preferencie sa samozrejme môžu líšiť.

Zariadenie ponúka až 6,0-palcový displej, ktorý sa vďaka jeho pomeru strán (18:9) drží veľmi pohodlne. Jediným výrazným mínusom tohto zariadenia je rozlíšenie displeja, ktoré je len HD+. Na druhú stranu však ponúka vynikajúcu kalibráciu, o ktorú sa postarali inžinieri z BLUBOO. Okrem toho vieme, že novinka ponúka až 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko.

Vnútri balenia si okrem telefónu nájdeš záručnú kartičku, puzdro, dva USB káble a dva USB C adaptéry. Je to z toho dôvodu, že USB kábliky strácame deň čo deň, takže mať náhradný sa určite oplatí.

Nový BLUBOO S8+ môže byť tvoj už za 149,99 dolárov (128,19 €). Táto cena však platí len pre prvých 1111 záujemcov, takže sa treba poponáhľať.