Sviatok všetkých nezadaných berie tradične vážne aj online predajca Geekbuying. Tie najväčšie akcie síce prídu až v sobotu 11. novembra, no vyberať je z čoho aj teraz.

Hneď v úvode natrafíte na kódy, ktoré vám vygenerujú náležitú zľavu. Kódy sa vám zobrazia až potom, ako ich budete zdieľať na sociálnych sieťach. Zdieľať ich nemusíte, stačí malý trik.

Kliknite na ikonu jednej zo zobrazených sociálnych sietí a následne zavrite pop-up okno, ktoré sa vám ukáže. Kód so zľavou by sa vám mal následne zobraziť bez toho, aby ste ho reálne zdieľali na svojej nástenke.

geekbuying

Získať sa dá väčšia zľava, ktorá je limitovaná počtom uchádzačov. Android smartfónom patrí zľava 7 percent, PC komponentom 15 percent, inteligentným hodinkám taktiež a napríklad ceny dronov znížite o 10 percent.

Medzi odporúčanými kategóriami by sme neprehliadli tú, ktorá je zameraná na lokálne sklady. Konkrétne sa nachádzajú v Nemecku, Taliansku, Španielsku a Amerike. Pochopiteľne nás zaujímajú tie európske.

Hneď v úvode zaujme akčná kamera YI 4K+ v globálnej verzii a s vodotesným puzdrom v balení. Cena necelých 285 eur bude platiť ešte približne päť dní. Vďaka nemeckej lokalizácii skladu bude u vás o dva až päť dní, čo je vynikajúce oproti distribúcii z Číny.

Yi 4K+
Akčná kamera Yi 4K+

Kamera Yi 4K+ má pomerne veľkú 1200 mAh batériu, USB C konektor, 2,19″ dotykový displej a skvelý obrazový snímač Sony IMX377 s rozlíšením 12 Mpx. Objektív je zložený zo siedmych členov.

Kamera zvládne 120 minút záznamu v 4K kvalite, a to pri snímkovaní 60 FPS. Menej náročný záznam s rovnako hladkým snímkovaním 60 FPS ponúkne stále najpoužívanejšie FHD rozlíšenie videa. Kamera má množstvo režimov snímania a rôznych predvolieb. Detaily nájdete TU, na spomínanej stránke predajcu.

Tablety síce zrovna rekordy predaja netrhajú, ale jeden z najlepších v pomere ceny a výkonu sa taktiež nachádza skladom v EU. Ide samozrejme o Xiaomi Mi Pad 3. Nenechajte sa zmiasť. Mi Pad 3 vyzerá presne ako druhá generácia. Nové sú výkonnejšie útroby, presnejšie čipset MediaTek MT8176, ktorý je porovnateľný so Snapdragonom 820.

Xiaomi Mi Pad 3
Xiaomi Mi Pad 3

Pamäte majú kapacity 4 GB a 64 GB v prípade interného úložiska. Nezmenila sa 7,9″ obrazovka, ktorá bola beztak viac ako dobrá. IPS panel pracuje s jemným rozlíšením 2048 x 1536 pixelov. V kovovom štíhlom tele nájdete aj USB C konektor, ktorý bol taktiež typický pre druhú generáciu.

Dostupnosť z Nemecka je spojená s cenou 237 eur, ktorá bude platiť ešte necelé dva dni.

Na výber je toho neúrekom a aktualizovaný priebeh akcie plnej zliav nájdete na oficiálnych stránkach predajcu Geekbuying.