Úvod Xiaomi Xiaomi Mi A1 Xiaomi Mi A1 Global môže byť tvoj za 201 € bez nutnosti...

Xiaomi Mi A1 Global môže byť tvoj za 201 € bez nutnosti doplácať DPH!

Novinka od Xiaomi ponúka skvelý pomer ceny a výkonu.

1

Do akciovej ponuky čínskeho e-shopu GearBest sa dostal tiež len nedávno predstavený predstaviteľ strednej triedy Xiaomi Mi A1, ktorý je tiež známy aj pod názvom Xiaomi Mi 5X. Jediným rozdielom je, že Mi A1 disponuje vďaka spolupráci s Google čistým OS Android.

Xiaomi Mi A1 disponuje 5,5-palcovou uhlopriečkou Full HD displeja, ktorý je navyše chránený vrstvou Corning Gorilla Glass 3. Na zadnej strane zariadenia nájdete okrem snímača odtlačkov prstov aj duálnu kameru s rozlíšeniami 12 Mpx + 12 Mpx, clonou f/2.6 či funkciou PDAF. Predná kamera zas dostala do vienka postačujúce 5 Mpx rozlíšenie.

Kovová konštrukcia chráni vo vnútri uložený Snapdragon 625ôsmimi jadrami o takte 2,0 GHz, grafický čip Adreno 506, 4 GB pamäť RAM či 64 GB úložisko, ktoré je možné prostredníctvom pamäťovej karty rozšíriť do 128 GB. Svoje dôležité miesto tu má aj 3080 mAh batéria, ktorá tiež podporuje funkciu rýchleho nabíjania prostredníctvom obojstranného USB-C konektora.

Do výbavy patrí aj vyššie spomenutý čistý Android vo verzi 7.0 Nougat s prisľúbenou aktualizáciou na Android 8 Oreo. Hoci pôvodná cena 230,94 EUR nie je až tak vysoká, máme pre vás zľavový kód „xiaomiA1“ , ktorý cenu zníži na ešte krajších 201,08 EUR.

Nezabudnite si však v košíku k sekcii „Platba a doručenie zvoliť spôsob doručenia označený ako EU Express v hodnote 7,39 EUR, váš nový telefón tak príde bez doplácania DPH. Ak by však zhodou okolností váš balíček predsa len skončil na colnici, GearBest vám preplatí všetky colné poplatky až do výšky 42 EUR.