Úvod Smartphony Aktualizácie Xiaomi Mi 6 začína získavať veľkú aktualizáciu na MIUI 9!

Xiaomi Mi 6 začína získavať veľkú aktualizáciu na MIUI 9!

16
Vlajkový Xiaomi Mi6

MIUI 9 čínsky výrobca predstavil ešte v júli, trvalo mu však až tri mesiace, kým používateľské rozhranie vyladil pre prvé z jeho zariadení. Očakávalo sa, že novinka bude dostupná až 2. novembra, niektoré kusy Xiaomi Mi 6 však aktualizáciu začali získavať teraz.

Ide o verziu MIUI V9.0.1.0.NCAMEI, ktorá prináša optimalizáciu systému, nové ikonky a animácie pre otváranie a zatváranie aplikácií. Najnovšia verzia tak isto prináša režim multiwindow, lepšie blokovanie hovorov a oveľa viac.

Spolu s novými funkciami prichádza aj podstatné vylepšenie tých, ktoré v MIUI už boli. Medzi nimi sa nachádza napríklad vylepšenie odmietnutia náhodného vytočenia, systémového čističa, ktorý telefón zbavuje nepotrebných súborov a priečinkov a viac.

Čo sa dizajnu týka, MIUI 9 ponúka zjednodušenú obrazovku výsledkov skenovania proti vírusom, vylepšenú domovskú obrazovku a viac.

Xiaomi Mi 6 je prvým smartfónom s označením „Global,“ ktorý je zaradený do prvej vlny aktualizácií na MIUI 9. Tým druhým je model Redmi Note 4X.