Úvod Výrobcovia Vernee Lacný Vernee M5 v ponuke predajcu Aliexpress s cenou necelých 104 €!

Lacný Vernee M5 v ponuke predajcu Aliexpress s cenou necelých 104 €!

0
vernee M5

Jeden z najlepších smartfónov v pomere ceny a výbavy môžete nájsť na webe populárneho predajcu Aliexpress, a to s cenou necelých 104 eur. Vernee M5 síce nepôsobí prémiovo, no o to ani v tejto kategórii nejde.

Vernee M5 je vyhotovený z hliníka a je jednoliatej konštrukcie. Odnímateľné kryty opúšťajú už aj tie najlacnejšie smartfóny. Displej smartfónu je pri pohľade na súčasné pomery menší.

Panel s uhlopriečkou 5,2-palca ale dokážete ovládať jednou rukou. Ide o IPS displej s rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Pohodlnému ovládaniu jednou rukou nahráva tiež 6,9 milimetrová štíhlosť konštrukcie, ktorá váži 144 gramov.

vernee M5

Prednú stranu prekrýva jemne zahnuté 2.5D sklo a v rovnakom duchu sú zakrivené hrany aj zo zadnej strany. Osemjadrový čipset MT6750 ponúkne výkon pre nenáročné používanie, pričom je stále spojený so 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB priestorom pre dáta. Navýšiť ho môžete prostredníctvom maximálne 128 GB pamäťovej karty.

13 Mpx primárny fotoaparát zaostrí za 0,3 sekundy a selfie si zhotovíte s 8 Mpx prednou kamerou (detekcia tváre, softvérový make-up). 3300 mAh akumulátor bude vzhľadom na nenáročné parametre bohate stačiť. Optimalizovaný operačný systém VOS 1.0 vychádza z čistej podoby OS Android vo verzii 7.0 Nougat.

vernee M5

Napriek veľmi nízkej cene v zariadení nájdete podporu pre 4G LTE siete aj našich frekvencií, snímač odtlačkov prstov a klasikou je tiež zdvojený slot pre SIM karty.

Predinštalovaný balast ani silné grafické úpravy prostredia sa ho netýkajú. Vernee M5 je s cenou necelých 104 eur k dispozícii na stránkach predajcu Aliexpress oddnes. Znížená cena bude platiť do 24. 10. 2017, alebo do vypredania zásob.

Všetky detaily nájdete na webe predajcu alebo na oficiálnych stránkach výrobcu na vernee.cc.

Vernee M5