Úvod Xiaomi Xiaomi Mi A1 Nadupaný Xiaomi Mi A1 si môžeš kúpiť ešte výhodnejšie: Jeho cena klesla...

Nadupaný Xiaomi Mi A1 si môžeš kúpiť ešte výhodnejšie: Jeho cena klesla ešte nižšie!

7
xiaomi mi A1

Xiaomi je tento rok nezastaviteľným výrobcom. Dostal sa do TOP 5 výrobcov smartfónov na svete a predstavil fantastické smartfóny a príslušenstvo. Čo je však ešte pozoruhodnejšie je to, za akú cenu je schopný telefóny predávať aj nám, zákazníkom v Európe.

Krásnym príkladom je nový Xiaomi Mi A1, telefón, ktorý namiesto MIUI 9 beží na čistom a sviežom Androide.

Xiaomi Mi A1

Cena: 178 € | Kupón: XIAOMIA1

Xiaomi Mi A1 je smartfón veľmi podobný modelu Mi 5X. Vznikol po veľmi úzkej spolupráci s Google, ktorý ho vybavil najčistejším Androidom (nenájdete v ňom používateľské rozhranie od Xiaomi – MIUI). V praxi to znamená, že by telefón mohol byť rýchlejší a zároveň dostávať aktualizácie rýchlejšie, než iné smartfóny. S novými aktualizáciami prichádzajú nové funkcie a zvýšená bezpečnosť, to už ale iste viete.

Pre pripomenutie, Mi A1 ponúka 5,5-palcový Full HD (1 920 x 1 080) displej, duálny fotoaparát (12 Mpx + 13 Mpx), procesor Snapdragon 625, 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, 3 080 mAh batériou a rýchlu čítačku odtlačkov prstov. Celý smartfón je vyrobený pomocou CNC frézovania hliníku čo zariadeniu dodáva toľko žiadanú pevnosť.

Vďaka špeciálnej ponuke obchodu GeekBuying si Mi A1 môžeš kúpiť za 178 € čo je na smartfón s takto kvalitnou výbavou a spracovaním vynikajúca cena.