Úvod Xiaomi Xiaomi Mi A1 Nový Xiaomi Mi A1 s čistým Androidom už v predaji! Kúpiť ho už môžeš...

Nový Xiaomi Mi A1 s čistým Androidom už v predaji! Kúpiť ho už môžeš so zľavou

Novinka vstupuje do predpredaja za zvýhodnenú cenu.

10

Xiaomi včera predstavil svoj nový smartfón, Xiaomi Mi A1. Ide o významné zariadenie hneď z niekoľkých dôvodov. Hardvérovou výbavou sa síce vyrovnáva modelu Mi 5X, softvérovo sú však podstatne odlišné.

Xiaomi začal spolupracovať s Google aby tak vytvoril nový Android One smartfón pre masy. Čo je Android One, pýtaš sa? Ide o program, ktorý má spojiť schopný hardvér, optimalizovaný softvér a úžasnú cenu. Xiaomi sa to jednoznačne podarilo.

Xiaomi Mi A1

Cena: 196,92 € | Kupón: XIAOMIA1

Jeho základ tvorí 5,5-palcový Full HD displej, osemjadrový procesor Snapdragon 625 s jadrami o takte 2.0 GHz a grafický čip Adreno 506. Samozrejme nechýbajú ani 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko. Zadnú stranu zdobia dva fotoaparáty (12 + 12 Mpx), prednú zas 5 Mpx senzor.

Telefón ponúka dva sloty pre SIM kartu, 3 080 mAh batériu a Android 7.1.2 Nougat. Ako však v Xiaomi podotkli, do konca tohto roku sa môžete tešiť na veľkú aktualizáciu na Android 8.0 Oreo. To však nie je všetko, už teraz je prisľúbená aktualizácia na budúcoročný Android P.

Ak ťa telefón zaujal aspoň tak ako nás, kúpiť si ho môžeš už teraz. Stačí zamieriť na tento odkaz a použiť kupón XIAOMIA1.