Úvod KIICAA KIICAA Mix POROVNANIE displejov: Lacný Leagoo KIICAA Mix vs iPhone 7 Plus vs Galaxy...

POROVNANIE displejov: Lacný Leagoo KIICAA Mix vs iPhone 7 Plus vs Galaxy S8+

Znamená lacný hneď horší? Pozri si porovnanie.

0

S príchodom Xiaomi Mi Mix 2 sa na bezrámikové smartfóny teší čoraz viac a viac ľudí. Tento trend je jasne viditeľný aj z najnovších zariadení veľkých výrobcov. Hovorím napríklad o Galaxy S8/S8+, Note 8 či chystanom iPhone 8. Rovnakého trendu sa chytajú aj menší, no stále veľmi šikovní výrobcovia.

Dostupné smartfóny s bezrámikovým displejom poväčšine spadajú do kategórie high-end smartfónov čo sa odrazilo aj na ich cene. Mnohí sú ochotní si za takýto luxus priplatiť.

LEAGOO, spoločnosť, ktorá sa v Európe preslávila napríklad naviazaním spolupráce s futbalovým klubom Tottenham Hotspur pre roky 2017 až 2022 má riešenie. Ide o jeho nový model LEAGOO KIICAA MIX, smartfón, ktorý prináša bezrámikový displej (90 % prednej strany) s vysokým rozlíšením s pixelovou hustotou až 400 ppi.

Viac informácií o zariadení sa dozviete vo videu nižšie, v ktorom porovnali displeje medzi KIICAA Mix, iPhone 7 Plus a Galaxy S8+.

Špecifikácia

  • Displej: 5,5“ SHARP FHD (1 920 x 1 080), bezrámikový
  • Procesor: 8-jadrový MT6750T
  • Pamäť: 3 GB RAM, 32 GB úložisko
  • Fotoaparáty: 13+2 Mpx zadný, 13 Mpx predný
  • Batéria: 3 000 mAh, 5V2A technológia rýchleho nabíjania
  • OS: Android 7.0 Nougat

Ak ťa LEAGOO KIICAA Mix zaujal a chceš naň získať 30-dolárovú zľavu, zamier na tento odkaz. Tvoj môže byť už za 92,63 €!