Úvod Výrobcovia Leagoo LEAGOO je prvý výrobca telefónov, ktorý sa stal sponzorom Tottenham Hotspur

LEAGOO je prvý výrobca telefónov, ktorý sa stal sponzorom Tottenham Hotspur

Sponzoring trvá od roku 2017 do roku 2022.

0

LEAGOO je od 17. augusta 2017 oficiálnym sponzorom futbalového klubu Tottenham Hotspur. Spoločnosť nám to oznámila formou tlačovej správy. Sympatický výrobca smartfónov s čínskymi koreňmi bude anglický tím sponzorovať ďalších 5 rokov, teda až do roku 2022.

Podobné spojenie technologickej spoločnosti a športového klubu alebo tímu nie je nič nezvyčajné. Spomenúť môžeme napríklad VIVOFIFA, OPPOBarcelonu, HuaweiMessiho, atď. Najnovším hráčom na poli sponzoringu je teda aj Leagoo, ktorého cieľom je priblížiť sa ku fanúšikom futbalu a zviditeľniť sa aj na západnom trhu.

LEAGOO spolu so spustením sponzoringu tímu Tottenham Hotspur spúšťa aj marketingovú kampaň, ktorá sa bude totiž hlavne okolo tohto futbalového klubu. Chystá sa špeciálna verzia modelu LEAGOO T5 odetá do farieb Tottenham Hotspur, ako aj možnosť vidieť vášho obľúbeného futbalistu na eventoch usporiadaných spoločnosťou Leagoo.

Leagoo je stále relatívne mladý výrobca, ktorý na trh prišiel len v roku 2014. Už teraz však má obrovské plány ako všetkým ukázať, že to s telefónmi skutočne vedia. Aj naďalej posilňujú svoj proces výskumu a vývoja a ďalšie dôležité aspekty, ktoré ich poženú dopredu.

Viac informácií o spolupráci medzi LEAGOO a Tottenham Spurs nájdete tu.

Ak by ste chceli LEAGOO T5, nezabudnite sa zapojiť do tejto kampane, v ktorej môžete ušetriť až 70 dolárov.