Úvod Nokia Nokia 8 Nokia 8 už vstúpila do predpredaja v niektorých krajinách. Prekvapivo aj s...

Nokia 8 už vstúpila do predpredaja v niektorých krajinách. Prekvapivo aj s nižšou cenou

0
nokia 8

Nová vlajková loď Nokia 8 bola predstavená iba v minulom týždni a okamžite získala konkurenčnú výhodu v podobe avizovanej predajnej ceny. Nokia 8 možno nevyzerá tak luxusne a nemá ani minimalistické rámiky, no dostala približnú európsku cenovku 599 €.

Nokia 8 tak môže byť praktickou vlajkovou loďou, po ktorej sa oplatí siahnuť aj z ekonomického hľadiska. Niektoré európske krajiny, resp. predajcovia, ktorí v nich pôsobia, hlásia dokonca ešte nižšie ceny.

Nemecký Mobilcom Debitel hovorí o cene 579 € a nemecké O2 o sume 577 € v predaji bez záväzku. Operátor zároveň pridáva bonus v podobe darčeku, inteligentných hodiniek Nokia Steel v hodnote necelých 130 €.

Zariadenie sa čoskoro objaví na stránkach veľkých nemeckých predajcov Telekom, Media Markt, Saturn a Amazon.

Nokia 8
Nokia 8

Nokiu 8 si môžu predobjednať aj obyvatelia Ruska. Predajca megafon.ru ponúka cenu po prepočte 576 €.

Naopak, drahší predpredaj sa dotýka Poľska, presnejšie poľskej lokalizácie obchodu nokia.com. Predpredajových 2599 poľských zlotých vypovedá o cene necelých 608 €.

Na našom trhu sa Nokia 8 objaví v priebehu septembra. Predpokladáme, že sa v najbližších dňoch/týždňoch objaví v rámci predpredaja/predbežného záujmu v ponukách najväčších miestnych online predajcov a operátorov.

Detaily o novej Nokii 8 nájdete v článku z oficiálneho predstavenia.