Úvod Meizu Meizu PRO 7 Meizu Pro 7 s dvoma displejmi dorazí aj do Európy!

Meizu Pro 7 s dvoma displejmi dorazí aj do Európy!

2

Čínsky výrobca Meizu predstavil v priebehu minulého týždňa dva úplne nové smartfóny s označením Meizu Pro 7 a Meizu Pro 7 Plus. Verziu Plus môžeme pokojne označiť za vlajkovú loď výrobcu pre rok 2017.

Menší Meizu Pro 7 skôr reprezentuje vyššiu strednú triedu, no každý z dvojice smartfónov ponúka pomerne jedinečný sekundárny displej, ktorý nájdeme na zadnej strane zariadení.

Okrem neho tu sú dva fotoaparáty, resp. ich duálne prevedenie a dve veľkosti samotných smartfónov.

Ak vám detailné informácie o novinkách unikli, všetky nájdete v článku z oficiálneho predstavenia na tejto adrese.

Meizu Pro 7 a Meizu Pro 7 Plus sa začnú predávať v Číne 5. augusta s cenovkami (po prepočte) 366 eur a 453 eur.meizu pro 7

Pre fanúšikov výrobcu máme dobré správy. Výrobca Meizu totižto uviedol, že obe zariadenia budú k dispozícii nielen na domácej pôde v Číne, ale aj v ďalších 17-tich krajinách.

Ako prvé prídu na rad krajiny Francúzsko a Španielsko. Zatiaľ sa pri nich skloňuje menší model Meizu Pro 7, predpokladáme ale, že dostupný bude aj väčší vlajkový variant.

Žiaľ, je viac ako isté, že európske cenovky budú vyššie. Zatiaľ však nevieme, aký veľký cenový rozdiel to bude. Pokiaľ by cena stúpla napríklad o 50 – 70 eur, stále ide o veľa muziky za menej peňazí.

Každopádne sa radi necháme prekvapiť.