Úvod Meizu Meizu PRO 7 Meizu Pro 7 so sekundárnym displejom bude predstavený 26. júla

Meizu Pro 7 so sekundárnym displejom bude predstavený 26. júla

0

Čínsky výrobca Meizu po dlhšej dobe predstaví svoju novú vlajkovú loď, ktorá bude trochu iná, ako všetky ostatné. Model Meizu Pro 7 totižto ponúkne sekundárny displej.

Nepôjde pritom o ďalší displej v štýle LG V20, kde len plnil doplnkovú funkciu primárneho zobrazovacieho panela na prednej strane.

Meizu Pro 7 bude mať druhý displej na chrbte, hneď pod fotoaparátom. Skoršie informácie hovorili, že bude využívať technológiu tzv. elektronického atramentu. E-ink displej sa ale zrejme konať nebude.

Druhý displej bude farebný a má plniť hneď niekoľko úloh. Okrem informačnej, pri ktorej vám napríklad zobrazí prijaté správy a upozornenia bez toho, aby ste museli chytiť smartfón do ruky, poslúži aj pri selfie fotografiách.

Meizu Pro 7
Oficiálna pozvánka na predstavenie

Svoj obraz uvidíte na zadnom displeji, čiže si autoportrét môžete zhotoviť zadným fotoaparátom, ktorý býva zväčša kvalitnejší ako jeho predný náprotivok. Určite sa nájde ešte viac spôsobov pre využitie ďalšieho displeja.

Predstavenie

Sám výrobca potvrdil, že Meizu Pro 7 bude predstavený už 26. júla 2017, čiže ešte v tomto mesiaci. Je možné, že Meizu predstaví aj väčší variant s prívlastkom Plus.

Zo špecifikácií toho veľa známeho nie je, no istotne nebudú podpriemerné. Ako výkonnostná jednotka sa najčastejšie spomína nový čipset MediaTek Helio X30. Pri verzii Plus dokonca padla zmienka o sade Exynos 8995, ktorá je aktuálnym výkonnostným vrcholom kórejského Samsungu.

Meizu Pro 7
Meizu Pro 7 v originálnom balení

Na Meizu Pro 7 sme poriadne zvedaví. Predošlá generácia Meizu Pro 6 bola veľmi podarená a nielen nami vysoko hodnotená vlajková loď. Navyše očakávame, že Meizu Pro 7 bude predsa len cenovo zaujímavejší.

Všetky detaily sa dozvieme už na budúci týždeň v stredu.