Úvod Smartphony Dohady Prvý pohľad na LG V30. VIDEO render zobrazuje očakávaný phablet z každého...

Prvý pohľad na LG V30. VIDEO render zobrazuje očakávaný phablet z každého uhla!

1
LG V30
© OnLeaks

Samsung nie je jediný, kto koncom leta predstaví výkonný a prémiový phablet. Konkurenciu mu stavia rovnako kórejské LG a nesie pomenovanie LG V30.

LG V30 sa tento rok zbaví sekundárneho displeja, ktorý nahradí jeden poriadne veľký zobrazovací panel. FullVision displej príde s netradičnejším pomerom strán podobne, ako LG G6. Spomína sa pri ňom 6,0-palcová uhlopriečka displeja.

Celkové rozmery zariadenia reflektujú hodnoty 151,4 x 75,2 x 7,4 mm. Samozrejmosťou bude duálny fotoaparát, USB C či snímač odtlačkov. Istotne sa objaví aj štandard odolnosti voči vode a prachu, a pod kapotou by sme mali nájsť tie najvýkonnejšie polovodičové komponenty.

Po mnohých konceptoch nám chýbal pohľad na reálny vzhľad smartfónu LG V30. Najbližšie k nemu má čerstvo zverejnený video render, ktorý ukazuje novú vlajkovú loď doslova z každého uhla.

LG V30
© OnLeaks

Render priniesli známi nadšenci z OnLeaks, pričom má vychádzať z priemyselnej CAD schémy. Dá sa tak označiť za presný, aj keď stále nechávame priestor pre úniky živých fotografií a novinárskych náhľadov.

Ak si spomínate na podobný render pre Galaxy Note 8, všimnúť si môžete niekoľko veľmi podobných čŕt, ktoré budú pre oba modely príznačné. Ide hlavne o duálny fotoaparát, displej cez celú prednú stranu či prémiové vyhotovenie.

Galaxy Note 8 však bude štíhlejší, jeho displej viac zahnutý a snímač odtlačkov bude umiestnený vedľa segmentu s kamerami, nie pod ním. Spomenúť sa nedá stále bezkonkurenčné dotykové pero S Pen. Nakoniec, presvedčte sa sami.