Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi Mix 2 koncept vyzerá neskutočne! Bočné rámiky zmizli vďaka zakrivenému...

Xiaomi Mi Mix 2 koncept vyzerá neskutočne! Bočné rámiky zmizli vďaka zakrivenému displeju

3

Minuloročný Xiaomi Mi Mix je jedno zo zariadení, ktoré prekvapili azda každého z nás. Prechodca chystaného smartfónu bol po modeli Aquos od spoločnosti Sharp druhým skutočne bezrámikovým telefónom. Čo si však pre nás chystá čínsky gigant tento rok?

Zaujímavá otázka, na ktorú sa pokúsil odpovedať jeden z tvorcov konceptov. Ten na čínsku sociálnu sieť, Weibo, nahral jeho predstavu Mi Mix 2, ktorá nemusí byť až tak vzdialená od reality.

Obrázky zobrazujú skutočne bezrámikový dizajn so zakrivenými bočnými stranami, vďaka ktorým to vyzerá tak, akoby Mi Mix 2 po bokoch nemal žiadne rámiky.

Ovládacie prvky sa nachádzajú na pravej strane zariadenia. Zaujímavé je, že tvorca konceptu sa predsa len rozhodol siahnuť po vrchnej lišty, do ktorej osadil reproduktor, prednú kameru aj senzor okolitého osvetlenia. Spodnú stranu zas zdobí USB C port pre nabíjania, reproduktor a mikrofón.

To, ako to nakoniec dopadne je zatiaľ vo hviezdach. Tak či onak, páčil by sa vám Mi Mix 2, ak by vyzeral takto? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!