Úvod Tlačová správa Samsung spúšťa letnú akciu: Pri kúpe Galaxy S8 a S8+ dostanete tieto...

Samsung spúšťa letnú akciu: Pri kúpe Galaxy S8 a S8+ dostanete tieto darčeky v hodnote 127 €!

V rámci špeciálnej letnej akcie dostanú zákazníci pri kúpe Galaxy S8 a S8+ darček v podobe Bluetooth reproduktora a microSD karty.

8

Samsung pripravil pre slovenských zákazníkov špeciálnu letnú akciu. Každý, kto si v období od 19. júna do 20. augusta 2017 zakúpi smartfón Samsung Galaxy S8 alebo S8+, dostane ako darček Bluetooth reproduktor Level Box Slim v hodnote 99 eur a 64GB MicroSD kartu v hodnote 28 eur. Akcia platí u vybraných predajcov (zoznam je k dispozícii na www.samsung-bonus.eu) do 20. augusta 2017, resp. do vyčerpania zásob.

„Leto je obdobím dovoleniek, a preto sme chceli potešiť našich zákazníkov a vybaviť ich spolu s telefónom aj Bluetooth reproduktorom a SD kartou, aby si svoje cesty naozaj užili,“ uvádza Peter Tvrdoň, riaditeľ slovenskej pobočky Samsung Electronics Czech and Slovak.

Smartfóny Samsung Galaxy S8 a S8+ vychádzajú z tradície dizajnu a funkčnosti zariadení Samsung. U modelov Galaxy S8 s uhlopriečkou 5,8 a Galaxy S8+ 6,2 palcov vytvára Infinity displej v zaoblenom dizajne úplne hladký súvislý povrch bez tlačidiel a ostrých hrán. Výsledkom je nerušený zážitok z obrazu, ktorý vás úplne pohltí. Telefón tiež umožňuje pohodlný multitasking. Vďaka kompaktnému dizajnu je možné zariadenie Galaxy S8 pohodlne ovládať jednou rukou, pričom ochranné sklo CORNING Gorilla Glass 5 na prednej i zadnej strane je zárukou odolnosti a vysokej kvality. Oba sú vybavené 8 Mpx predným fotoaparátom so svetelnosťou f/1.7 a šikovným automatickým zaostrovaním a 12 Mpx zadným fotoaparátom so svetelnosťou f/1.7 a snímačom Dual Pixel, ktorý zaručuje maximálnu kvalitu snímok pri zhoršených svetelných podmienkach, ich vysokú ostrosť a dokonalejšie spracovanie. Štandardom sú odolnosť voči vode a prachu triedy IP68, podpora microSD karty s kapacitou až 256 GB, Always-on displej či rýchle a bezdrôtové dobíjanie. K dispozícii sú v širokej palete farieb vrátane čiernej Midnight Black, fialovej Orchid Gray, striebornej Arctic Silver a modrej Coral Blue.

Štýlový Bluetooth reproduktor Samsung Level Box Slim (EO-SG930CBEGWW) zaručí, že si prvotriedny zvuk vychutnáte kdekoľvek. Jeho rozmery sú praktické a pohodlne sa zmestí napríklad aj do vášho vrecka. Prenosný dizajn a 8W reproduktor prinesú čistý a ostrý zvuk všade, kam sa vyberiete. Reproduktor je vybavený vodeodolnou technológiou, vďaka čomu ani malé množstvo vody nenaruší vašu zábavu. Navyše, jeho 2 600mAh batéria poskytuje až 30 hodín prehrávania hudby a funguje aj ako prenosná nabíjačka, ktorá umožní dobiť smartfón alebo tablet a súčasne si vychutnávať svoje obľúbené skladby. Stav jeho batérie si môžete skontrolovať prostredníctvom aplikácie Samsung Level. Reproduktor je dostupný v čiernej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena tohto produktu je 99 eur.

Praktická micro SD karta Samsung micro SDXC 64GB EVO s SD adaptérom  (MB-MP64GA/EU) je ideálna na rozšírenie vnútornej pamäte novej Galaxy S8. Poskytuje rýchlosť čítania až 100 MB/s, čo je ideálne pre nahrávanie 4K videí. Odporúčaná maloobchodná cena tohto produktu je 28 eur.

Ďalšie informácie o prebiehajúcej akcii sú k dispozícii na stránke www.samsung-bonus.eu.