Úvod Smartphony Dohady Meizu Pro 7 zachytený na fotografii. Prezrádza netradične umiestnený druhý displej

Meizu Pro 7 zachytený na fotografii. Prezrádza netradične umiestnený druhý displej

0
meizu pro 7

Čínsky výrobca Meizu má na konte niekoľko podarených smartfónov. V poslednej dobe ale o ňom veľmi nepočuť. 

Zmenilo sa to až teraz, kedy sa na verejnosti objavila fotografia ešte nepredstaveného modelu Meizu Pro 7.

Pôvodné dohady hovorili o inom dizajne a úctyhodnejších parametroch. Predstavenie sa očakávalo v apríli alebo v máji aktuálneho roku, no neudialo sa. Záhadou je, prečo si Meizu dáva načas. Dúfame, že kvôli kvalite a jedinečnosti.

Podľa čerstvej fotografie príde Meizu Pro 7 so sekundárnym displejom, ktorý nájdeme na zadnej strane. Pôjde o e-ink displej, čiže tzv. elektronický atrament, a nebude pokrývať celú zadnú stranu.

Displej bude malý a umiestnený v ľavej hornej časti tela hneď pod fotoaparátom. Bolo by zaujímavé vedieť, ako výrobca zvládne túto koncepciu po konštrukčnej stránke.

Meizu Pro 7

Je viac ako isté, že displej bude mať notifikačnú funkciu. Zobrazí nám čas, úroveň batérie, zmeškané hovory, upozornenia na správy z komunikačných platforiem a tak podobne.

E-ink displej spotrebuje zanedbateľnú časť energie. Pre zobrazenie základných informácií tak nebudete musieť zapínať hlavný displej. Stačí, ak bude smartfón položený napríklad na stole displejom dole a aj tak neprídete o zobrazenie dôležitých upozornení.

K parametrom, očakáva sa, že Meizu Pro 7 príde s 5,2-palcovým displejom, ktorý bude vyrobený preferovanou AMOLED technológiou. 6 GB RAM postačí bohate, rovnako tak výkon čipsetu Helio X30 z dielne MediaTeku.

Informácie sú zatiaľ čisto neoficiálne, preto ich treba brať s patričnou rezervou. Každopádne je ale avizované prevedenie smartfónu zaujímavé.