Úvod Výrobcovia Xiaomi Namakané fitness hodinky od Xiaomi lákajú každého nadšenca: Za túto cenu sa...

Namakané fitness hodinky od Xiaomi lákajú každého nadšenca: Za túto cenu sa niet čomu čudovať!

15

Xiaomi je výrobca nevídaných rozmerov. Vyrába všetko od telefónov, tabletov cez notebooky, smart zariadenia, až po tričká a obuv. Je naozaj pozoruhodné, ako ich stíha navrhnúť, vyrobiť a podporovať ich predať.

Označenie Huami ti možno až tak známe nepríde. Čínsky výrobca totiž rád spolupracuje s rôznymi firmami, s ktorými pripravuje svoje ikonické zariadenia. Príkladom je napríklad Yi, firma, ktorá má na starosti výrobu legendárnych športových kamier Xiaomi Yi.

Huami so Xiaomi pracuje na podobnom princípe, akurát pri inteligentných, resp. fitness náramkoch a hodinkách. Ide o výrobcu, ktorý napríklad vyrobil Xiaomi Mi Band a Mi Band 2, fitness náramky, ktoré stoja pár dolárov, no svojou funkcionalitou hravo prekonajú aj oveľa drahšie kúsky.

Firma už vyrába aj plnohodnotné hodinky Xiaomi Huami Amazfit, ktoré sú už na prvý pohľad lákavé. Určené sú nie len pre fitness pozitívnych ľudí, ale aj ako doplnok k bežnému či príležitostnému noseniu.

Hodinky spolupracujú s tvojim telefónom, z ktorého získavajú informácie ako notifikácie a pod. Tie potom zobrazujú na svojom 1,34-palcovom displeji s rozlíšením 320 x 300 pixelov. Vôbec ma neprekvapuje, že Huami svoje hodinky vybavil keramickým krycím sklom, ktoré zabraňuje poškriabaniu. Je vidno, že výrobca myslel naozaj na všetko.

Ruku ti bude zdobiť 22 mm široký remienok, ktorý si vďaka jednoduchému systému uchytenia môžeš hravo vymeniť.

No a čo teda vlastne ponúkajú hodinky Huami Amazfit? Zaujímavý je napríklad dvojjadrový procesor s jadrami o takte 1.2 GHz, 512 MB RAM, GPS a oveľa viac. Hodinky poháňa 280 mAh batéria s výdržou neuveriteľných 5 dní.

No a nakoniec cena! Tá je vďaka aktuálnej akcii GeekBuying k ich 5. výročiu na trhu nechutne nízka. Takto namakané hodinky ťa momentálne vyjdú na 93 €. Treba sa však poponáhľať, za túto cenu je dostupných už len 44 kusov.

GeekBuying do zľavovej ponuky zaradil aj ďalšie modely. Všetky ich nájdeš na tomto odkaze.