Xiaomi dnes predstavil očakávaného nástupcu minuloročného obra Mi Max. Volá sa Mi Max 2 a ponúka vylepšenú výbavu, ako aj dizajn.

Nový Mi Max 2 podobne, ako jeho predchodca, ponúka 6,44-palcový displej, ktorý je hlavnou atrakciou celého smartfónu. Okrem displeja je však zaujímavý aj údaj o kapacite batérie, ktorá sa zastavila na hranici 5 300 mAh.

Xiaomi tvrdí, že jeho veľký smartfón sa bude dať vďaka softvérovej funkcii používať pohodlne aj jednou rukou. Zariadenie je vybavené technológiou rýchleho nabíjania batérie, Quick Charge 3.0, ktorá jeho 5 300 mAh batériou na 68 % nabije za jednu hodinu. Keď ho necháte nabiť na 100 %, vydržať by vám mal hravo 2 a viac dní používania.

Telefón poháňa osemjadrový procesor Snapdragon 625, ktorému sekundujú 4 GB operačnej pamäte RAM. Mi Max 2 ponúka 64 a 128 GB úložisko. Nechýba ani snímač odtlačkov prstov na zadnej strane a IR blaster, ktorý slúži ako univerzálny ovládač pre TV.

Na zadnej strane Mi Max 2 nájdeme 12 Mpx senzor s PDAF technológiou a dual LED bleskom. Za objektívom sa schováva senzor Sony IMX386 s jednotlivými pixelmi veľkými 1,25 mikrónov. Ísť by malo o rovnaký senzor, aký používa aj Xiaomi Mi 6, no na potvrdenie tohto tvrdenia si ešte budeme musieť počkať.

Zariadenie ďalej ponúka duálne reproduktory, ktoré majú byť podľa Xiaomi podstatne výkonnejšie než v prípade prvého Mi Max.

Xiaomi Mi Max bude dostupný v dvoch verziách. Prvá z nich ponúkne 64 GB a bude stáť 220 €, druhá zas 128 GB, ktorá bude stáť 259 €.

Na článku momentálne pracujeme. Obnovte túto stránku o pár minút…