Úvod Zariadenia Lacný Vernee Thor E vstúpil do predpredaja s ešte nižšou cenou!

Lacný Vernee Thor E vstúpil do predpredaja s ešte nižšou cenou!

0
vernee thor E
© Vernee

Vernee Thor E ako reprezentant motta „za málo peňazí veľa muziky“ už vstúpil do oficiálneho predpredaja, ktorý výrobca spojil so zaujímavým benefitom. 

Vernee Thor E je iba 5,0-palcovým smartfónom s hrúbkou 8,2 milimetra, do útrob ktorého sa vtesnala aj obria 5020 mAh batéria. Smartfón pritom váži nevýnimočných 149 gramov.

Spoločnosť Vernee neprestáva poukazovať na hlavné vlastnosti smartfónu, ktoré zhrnula do niekoľkých bodov.

V prvom rade tu sú tri dni výdrže na jedno nabitie a pohotovostná doba jedného mesiaca. Väčšina súčasných smartfónov vydrží na jedno nabitie jeden deň, tie lepšie dva. Vernee Thor E sa tak pripája k rekordmanom, akým je napríklad Asus Zenfone Max.

Vernee Thor E
© Vernee

Výrobca dlhú výdrž na jedno nabitie docielil objemnou batériou, dôslednou optimalizáciou systému a čipsetom, ktorý si vystačí s menšou porciou energie.

Výhodou smartfónu Vernee Thor E je kompaktnosť. Používatelia síce inklinujú k veľkým obrazovkám, ktorých je na trhu väčšina, no stále existuje veľa používateľov, ktorí dajú prednosť nižšej váhe a menšiemu rozmeru.

Samotný 5020 mAh akumulátor nie je obyčajný. Energetická hustota dosahuje úroveň 690Wh/L, čo je podľa slov výrobcu viac ako bežných 500Wh/L. Pre užívateľov je podstatné, že batéria si po 600 cykloch nabíjania udrží 90 percent svojej pôvodnej kapacity.

Vernee Thor E
© Vernee

Batéria je vyrobená najbežnejšou Li-ion technológiou. Výrobca pridal tzv. tepelnú poistku, ktorá ochráni používateľa pri vysokých teplotách a prípadnom elektrickom skrate spôsobenom vlhkosťou.

Veľkú kapacitu batérie doplníte prostredníctvom 9V/2A nabíjania s maximálnym výkonom 18 W. Polhodinka nabíjania postačí na celodennú, no skôr skromnejšiu prevádzku. Na plné nabitie bude smartfón potrebovať celé dve hodiny na nabíjačke. Vzhľadom na kapacitu batérie je čas nabíjania mimoriadne slušný.

Na maximálnu výdrž cieli ešte jedna, tak trochu unikátna funkcionalita. Ak sa ocitnete v situácii, v ktorej vám dochádza batéria, no žiadna nabíjačka nie je poruke, Vernee ponúka riešenie.

Vernee Thor E
© Vernee

Priamo na smartfóne nájdete hardvérové tlačidlo, ktorým okamžite aktivujete prísny režim úspory energie. Jas bude automaticky znížený, displej bude zobrazovať len čierno-biele spektrum, vypnú sa okamžité upozornenia a chod aplikácií na pozadí systém priškrtí.

vernee thor E
Kapacity akumulátorov vybraných smartfónov s 5,0 – 5,2 palcovým displejom © Vernee

Dostupnosť a cena

Vernee Thor E je už dostupný v rámci predpredaja, ktorý sa oplatí hlavne kvôli cene. Nájdete ho na stránkach medzinárodného predajcu TomTop, kde pri ňom žiari znížená cenovka 109,99 dolárov (103,39 €). Pozor, uvádzacia cena platí iba do 15. mája 2017.

© TomTop

>>Zobraziť Vernee Thor E na u predajcu TomTop<<

Predajca TomTop zároveň vráti 100 dolárov z kúpnej ceny piatim vybraným zákazníkom. Vernee Thor E tak môžu získať iba za 9,99 dolárov. Podmienok je však dosť.

Musíte preukázať kúpu smartfónu objednávkou alebo potvrdením o zaplatení. Následne pripravíte krátku recenziu alebo video z rozbaľovania, ktoré zavesíte napríklad na YouTube.

Vašim dielom sa následne pochválite na Facebook stránke predajcu TomTop (správa alebo komentár), kde už iba musíte sledovať, či sa na vás usmialo šťastie. Všetky kľúčové parametre smartfónu môžete vidieť v prehľade nižšie. Viac informácií nájdete aj na oficiálnom webe výrobcu.

Hlavná špecifikácia

  • Čipset: MediaTek MT6753, osem jadier, LTE
  • Displej: 5,0 palca, HD 720p rozlíšenie
  • Operačná pamäť: 3 GB RAM, LCDDR 3
  • Úložisko: 16 GB eMMC 5.1
  • Fotoaparáty: 13 Mpx zadný, 5 Mpx predný
  • Batéria: 5020 mAh s rýchlym nabíjaním
  • OS: VOS založený na OS Android 7.0 Nougat
  • Veľkosť 144 x 70,1 x 8,2 mm
  • Váha: 149 gramov
  • Cena: 129 dolárov, (po prepočte 118,6 €)