Úvod Výrobcovia Samsung ANKETA: Čo hovoríte na Samsung Bixby? Budete ho používať?

ANKETA: Čo hovoríte na Samsung Bixby? Budete ho používať?

0
Bixby

Samsung s príchodom Galaxy S8 a S8+ uviedol aj nového digitálneho asistenta, ktorý má konkurovať už známym asistentom ako Siri (Apple) či Google asistentovi (predtým Google Now).

Je nutné podotknúť, že riešenie od Google je zároveň dostupné aj na Galaxy S8. Priniesť vlastného asistenta a vraziť do jeho vývoja určite nemalé prostriedky teda muselo byť veľmi vážne rozhodnutie.

Nielen, že v S8 nájdete Bixby po softvérovej stránke, výrobca mu dokonca priradil aj hardvérové tlačidlo na ľavej strane zariadenia. Vlastné tlačidlo! To sme tu nemali poriadne dlho.

Nie je preto prekvapujúce, že mnohí z vás po jeho predstavení ostali skeptickí. Stojí Bixby skutočne za to? Jeho reputácii nepomáha ani fakt, že jeho plná funkcionalita nebude k dispozícii ani keď sa telefóny začnú oficiálne predávať a ani to, že bude dostupný len v štyroch jazykoch. Viac ich však príde do roka.

Aj napriek tomuto všetkému, čo hovoríte na Bixby? Tešíte sa na jeho používanie alebo vás vôbec nezaujíma? Dajte nám vedieť v hlasovaní a diskusii nižšie.

[yop_poll id=“115″]