Zatiaľ čo výrobca UMi ešte stále na MWC 2017 ukazuje svoju novinku, my o nej vieme všetky podrobnosti. Zaujímal nás hlavne fotoaparát novej vlajkovej lode výrobcu, ktorý je jeden z najambicióznejších na trhu. Po tom, ako nám UMi ukázal čiernobiely režim, ktorý je skutočne fantastický sme mali možnosť pozrieť sa aj na technologicky náročnejší efekt – preostrovanie po odfotení záberu.

Všetky informácie o UMi Z Pro

Na zadnej strane zariadenia sa totiž nachádzajú dva senzory Sony IMX 258, ktoré spolu pracujú ako tím. Pri fotení môžete zmeniť hodnotu clony, odfotiť záber a neskôr v galérii meniť zaostrenie. V prvotnej fotke teda môžete mať zameraný strom v popredí, neskôr sa však môžete rozhodnúť, že zaostriť chcete na scenériu za stromom. Vďaka UMi Z Pro je to možné.

Aby sme si UMi Z Pro pripomenuli, táto vlajková loď tiká vďaka najnovšiemu procesoru z dielne MediaTeku – Helio X27. Ide o vlajkový čipset s desiatimi jadrami taktovanými na 2.6 GHz. Takýto kolos musí utiahnuť poriadne šťavnatá batéria, presnejšie ide o 3 780 mAh kúsok uložený v konštrukcii hrubej len 8,2 mm. Výbavu zakončujú 4 GB RAM a 32 GB rozšíriteľnej pamäte (až do 256 GB).

UMi Z Pro o 50 dolárov lacnejšie

Býva zvykom, že menší výrobcovia svoje zariadenia uvádzajú s peknými zľavami. Po uplynutí promo obdobia cena zvyčajne opäť stúpne na výrobcom nastavenú cenu. Pri UMi alebo UMIDIGI ako chce, aby sme ho volali, to nie je iné. Vďaka novej aktivite máte možnosť získať ho o 50 dolárov lacnejšie. Stačí, ak zamierite na tento odkaz a zadáte tam svoj email. UMi vám následne zašle kupón, ktorý si môžete uplatniť 9. marca, keď začnú predobjednávky.

Fotografia zhotovená pomocou UMi Z PRo

Na rovnakom webe máte možnosť vyhrať UMi Z Pro úplne zadarmo. Stačí, ak tam zanecháte komentár o tom, čo sa vám na duálnom fotoaparáte UMi Z Pro páči najviac. Buďte ale kreatívni, vyhráva najlepšia odpoveď.

Zobraziť súťaž a akciu na UMi Z Pro