Úvod Výrobcovia Ulefone Obľúbený a výborne vybavený Ulefone Power má nástupcu: 6 050 mAh batéria...

Obľúbený a výborne vybavený Ulefone Power má nástupcu: 6 050 mAh batéria a krásne kovové telo!

Jeden z najvydarenejších "Číňanov" minulého roka má dlho očakávaného nástupcu.

0

Čínsky výrobca Ulefone ešte v decembri 2015 predstavil svoj model s obrovskou kapacitou batérie s názvom Ulefone Power. Po roku a niekoľkých mesiacoch tak nastal čas predstaviť vynovenú verziu.

Ulefone Power bol veľmi úspešným smartfónom, a to hlavne vďaka už spomínanej obrovskej kapacite batérie, ale takisto aj prívetivej cene. Práve pomer nízka cena a vysoká kvalita zaručuje čínskym výrobcom veľký odbyt zariadení.

Vďaka predajným úspechom sa tak v Ulefone rozhodli, že nastala správna chvíľa pre prestavenie nástupcu s názvom Ulefone Power II. Ten teraz nájdete v ponuke v internetovom obchode TomTop.com za akciovú cenu 169,19 EUR. Ak však využijete aj zľavový kód „ULFP2“, nielen, že sa zníži vaša cenovka, ale dostanete aj darčeky v hodnote 40 dolárov, konkrétne teda puzdro, ochrannú fóliu na displej či praktický stojan, ktorý môžete využiť aj pre lepšie uchopenie zariadenia.

Možnosť predobjednať si Ulefone Power II začína o dva dni, čiže 29. marca 2017 a potrvá až do 10. apríla 2017. Teraz však už k tomu, čo tento kúsok ponúka.

Ulefone Power II je odetý do kovovej konštrukcie, ktorej prednú stranu vypĺňa 5,5-palcový zobrazovací panel (SHARP) s Full HD rozlíšením, 2.5D zaoblením a ochranou v podobe Gorilla Glass 3. Pod displejom sa nachádza domovské tlačidlo so zabudovaným snímačom odtlačkov prstov.

Na vonkajšej konštrukcii nájdeme samozrejme aj dvojicu fotoaparátov. Šošovka primárneho fotoaparátu dostala do vienka rozlíšenie 13 Mpx (SW 16 Mpx) a fotoaparát pre selfie zábery zas 8 Mpx (SW 13 Mpx).

Vo vnútri Ulefone Power II nájdeme hnací motor v podobe osemjadrového procesora MTK6750T s taktom 1,5 GHz, grafického čipu Mali-T860 MP2 a operačnej pamäti RAM s kapacitou 4 GB. Čo sa týka internej používateľskej pamäti, pre tú bolo vyčlenených 64 GB, čo je celkom dosť, avšak je možné rozšíriť ju prostredníctvom microSD karty až do 256 GB. Hlavným lákadlom je však batéria s kapacitou 6050 mAh a s podporou rýchleho nabíjania Pump Express 2.0, vďaka ktorému vám polhodinové nabíjanie zabezpečí možnosť používať zariadenie celý jeden deň.

Súčasťou výbavy je samozrejme aj OS Android 7.0 Nougat, podpora Dual SIM, Bluetooth 4.0, 3.5 mm jack, OTG funkcionalita či plná podpora LTE.

Kompletné informácie o novinke Ulefone Power II nájdete na stránke predajcu Tomtop.com.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie Ulefone Power II <<<