Úvod Výrobcovia Vernee Čerstvá zľava pre smartfón Vernee Apollo s QHD displejom a VR boxom

Čerstvá zľava pre smartfón Vernee Apollo s QHD displejom a VR boxom

3
Súčasná vlajková loď Vernee Apollo

Smartfón Vernee Apollo je na trhu dostupný približne od novembra minulého roka, no spoločnosť Vernee jeho produkciu avizovala ešte skôr. 

Vernee Apollo dostal reálne kontúry po predstavení procesorov Helio X20 a Helio X25 výrobcu MediaTek. Práve druhým menovaným je tento, zatiaľ najlepšie vybavený smartfón výrobcu Vernee, poháňaný.

Desaťjadrový čipset spolupracuje s grafikou Mali -T880, 4 GB kapacitou operačnej pamäte štandardu LPDDR alebo s 64 GB eMMC 5.1 úložiskom. 5,5-palcový displej disponuje rozlíšením 2560 x 1440 pixelov, jeho jas je 500 nitov a kontrastný pomer 1500:1.

Vernee Apollo

Takýto displej je ako stvorený pre sprostredkovanie obsahu vo virtuálnej realite, ktorú si môžete vyskúšať okamžite po rozbalení smartfónu. Balenie je totižto poňaté aj ako VR box.

Vernee Apollo

Na jemnom displeji sa budú skvele vynímať aj fotografie zhotovené 21 Mpx snímačom Sony IMX 230 s PDAF zaostrovaním (0,14 sekundy) a schopnosťou záznamu 4K videa. Za zmienku stojí rýchle nabíjanie 3180 mAh batérie (50 % za 30 min) cez USB typ C port, ktorý sa usídlil v spodnej hrane celokovového tela.

Vernee Apollo

Vernee Apollo sa aktuálne objavil v ponuke jedného z najväčších čínskych internetových obchodov so zľavou 50 dolárov. Ak cenu prepočítame, dostaneme sa na sumu necelých 232 eur. Zľava je samozrejme časovo obmedzená. Všetky detaily už nájdete v odkaze nižšie, ktorý vás presmeruje priamo na ponuku.

 >>> Zobraziť čerstvú zľavu pre Vernee Apollo <<<