Úvod Smartphony Aktualizácie Tablet Nvidia Shield K1 získava aktualizáciu na Android 7.0 Nougat!

Tablet Nvidia Shield K1 získava aktualizáciu na Android 7.0 Nougat!

0

Tablety už preukázateľne nie sú tak zaujímavé, ako tomu bolo pred pár rokmi. Aj napriek tomu sa však na trhu nájde niekoľko podarených kúskov, po ktorých by ste mohli siahnuť. Jedným z nich je nepochybne aj Nvidia Shield Tablet K1.

Shield K1 spoločnosť Nvidia predstavila ešte v roku 2015, no aj napriek jeho veku stále ponúka slušnú výbavu, a to 8-palcový displej s rozlíšením 1 920 x 1 200, procesor Nvidia Tegra K1, 2 GB operačnej pamäte RAM5 200 mAh batériu. To všetko za 199 €.

Niekoľko noviniek a vylepšení

Tablet od Nvidie sa začal predávať ešte s Android 5.0 Lollipop, neskôr získal aktualizáciu aj na Android 6.0 Marshmallow. Ešte 18. januára 2017 Nvidia informovala o tom, že ich Shield K1 už čoskoro prejde ďalšou a pravdepodobne finálnou aktualizáciou, tentokrát na Android 7.0 Nougat. Podľa našich informácií sa tak stáva dnes. Spolu s niekoľkými vylepšeniami priamo od Nvidia prinesie aktualizácia aj vylepšenia zapečené priamo do Androidu. Na mysli máme zobrazenie dvoch aplikácií bežiacich súčasne vedľa seba, vylepšené notifikácie a oveľa viac.

Ak tento tablet vlastníte, je čas pozrieť sa či vám neponúkne sladkú odmenu. Ak nie, stačí chvíľu počkať a OTA balíček by mal doletieť sám od seba.