Úvod Výrobcovia Vernee Štýlový Vernee Mars v novoročnej akcii! Cena klesla o desiatky eur

Štýlový Vernee Mars v novoročnej akcii! Cena klesla o desiatky eur

1

Vernee Mars je prvým smartfónom s čipsetom Helio P10, ktorý ešte v priebehu decembra 2016 obdržal aktualizáciu na čerstvý Android 7.0 Nougat.

Vernee si na promptných aktualizáciách zakladá a aj pri smartfóne Vernee Mars si tak môžete užívať funkciu dvoch súčasne aktívnych okien, lepší výkon a spotrebu energie alebo zdokonižšou o desiatky eurnalenú správu upozornení a oprávnení.

Smartfóny s čipsetmi Qualcomm síce dostávajú aktualizácie skôr ako tie s procesorovými sadami od MediaTeku, no to sa postupne mení. Čipsety MediaTek už dokážu Qualcommu konkurovať aj v tejto oblasti.

Vernee Mars okrem čipsetu Helio P10 disponuje napríklad 5,5-palcovým displejom s FHD 1080p rozlíšením, ktorý obopínajú bočné rámiky hrubé len jeden milimeter. V celokovovom tele nájdeme 3000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním, 4 GB kapacitu operačnej pamäte alebo 32 GB úložisko.

Vernee si je skvele optimalizovanou aktualizáciou tohto smartfónu na Android 7.0 Nougat tak istý, že sa rozhodol vybrať piatich záujemcov, ktorým smartfón pošle. Tí sa následne môžu na vlastnej koži presvedčiť o jej kvalitách.

Stačí, ak na e-mailovú adresu campaign@vernee.cc zašlete návrh, prečo by mal výrobca Vernee vybrať práve vás. Pokojne môžete pridať názor na smartfón Vernee Mars alebo iný poznatok smerom k výrobcovi.

Čas máte do 17. januára 2017. Po tomto dátume výrobca vyberie päť najlepších návrhov a ich autorom zašle smartfón Vernee Mars s najnovším OS Android 7.0 Nougat. Kampaň je síce globálna, no šťastie sa vás usmiať môže.

Vernee Mars

Okrem tejto zaujímavej akcie je Vernee Mars k dispozícii aj skladom v EÚ, čo nebýva zvykom. Momentálne pri ňom svieti zvýhodnená cenovka necelých 217 eur. Lákavejšia je ale ponuka, ktorá sa týka domácich čínskych skladov.

Na smartfón Vernee Mars síce budete čakať dlhšie, no od dnes (10. jan. 2017) až do 17. januára 2017 bude Vernee Mars k dispozícii s cenou nižšou o desiatky eur. Podľa stránky kampane ponuku zastrešujú predajcovia GearBest, CooliCool a AliExpress. Počet dostupných kusov je obmedzený a v prvom menovanom obchode už nájdeme akciovú cenu na úrovni necelých 154 eur.

>Zobraziť kampaň Vernee Mars<

Na stránke kampane môžete zároveň získať 30 dolárový zľavový kód, ktorý si môžete uplatniť pri kúpe smartfónu Vernee Mars. Kód je platný od 5. januára do 17. januára 2017 a každý deň ich výrobca odošle len 50 kusov.

Vernee Mars

Kód je možné použiť na nákup len jedného zariadenia v neakciovej cene. Pre jeho obdržanie musíte zadať svoju e-mailovú adresu na stránke kampane, kde vám bude doručený.