Úvod Smartphony Aktualizácie OnePlus 3 a OnePlus 3T dostávajú veľkú aktualizáciu na Android Nougat

OnePlus 3 a OnePlus 3T dostávajú veľkú aktualizáciu na Android Nougat

3

Majitelia skvelých smartfónov OnePlus 3 a OnePlus 3T sa dočkali. Po dlhom procese beta testovania výrobca najnovšie oznámil, že spoločnosť začala s uvoľňovaním novej stabilnej verzie OS.

Na mysli mal samozrejme čerstvý Android 7.0 Nougat, ktorý nie je jedinou novinkou. Inovácie sa dočkalo aj používateľské prostredie OxygenOS, ktoré bolo povýšené na verziu 4.0.

Výrobca uviedol, že aktualizácia sa začala šíriť dnešným dňom. Doručená bude zatiaľ malému percentu používateľov a v najbližších dňoch sa začne šíriť masívnejšie. Výrobca si ďalej veľmi váži spätnú väzbu od používateľov beta verzie systému, vďaka ktorej sa mu podarilo zlepšiť niekoľko kľúčových vlastností a nastoliť dokonalejšiu optimalizáciu.

oneplus

Nový dizajn dostane panel oznámení, menu s aplikáciami, vylepší sa správa oprávnení alebo súkromia. Pribudne podpora pre funkciu dvoch súčasne aktívnych okien. Novinkou bude dokonalejší bude režim Doze pre správu energie alebo nemenej dôležité bezpečnostné vylepšenia.

Ak daný smartfón vlastníte a v najbližších dňoch obdržíte aktualizáciu, budeme radi, ak sa s nami podelíte o prvé skúsenosti s touto novou verziou operačného systému.