Úvod Výrobcovia LG Technologický šéf LG prezradil niekoľko detailov o blížiacom sa LG G6

Technologický šéf LG prezradil niekoľko detailov o blížiacom sa LG G6

9

Po kolách dohadov a neoficiálnych informácií o LG G6 tu máme konečne aj pár potvrdených záverov. Magazínu The Wall Street Journal sa s nimi zdôveril jeden z popredných predstaviteľov LG.

Skott Ahn šéfuje technologickému oddeleniu kórejskej spoločnosti LG. Podľa neho bude model LG G6 predstavený už v blízkej budúcnosti. Informácia teda potvrdzuje skôr zverejnené dohady, ktoré hovorili, že LG G6 o približne mesiac predbehne Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 by sa mal na hlavných trhoch objaviť v priebehu apríla.

Skott Ahn definitívne potvrdil, že LG G6 nebude modulárny. Namiesto toho sa tvorcovia viac zamerajú na estetiku a použiteľnosť. Za týmito dvoma slovami môžeme hľadať ergonomickejší dizajn, prémiové materiály a luxusnejší výzor. Prémiový look by mal byť pri drahšom high-end zariadení samozrejmosťou.

LG G6
LG G5

Skott tiež vyvrátil informácie, ktoré naznačovali, že by LG mohlo predať svoju mobilnú divíziu. LG G6 bude stáť medzi 500 – 600 dolármi (476 – 572 eur). Premiéru si odbije na trhu v Severnej Amerike, v Európe a v Južnej Kórei. V Číne bude model LG G6 dostupný len prostredníctvom online siete. K parametrom očakávaného modelu sa žiaľ Skott Ahn nevyjadril.