Keď Apple predstavil nový iPhone 7, jednou z najpredávanejších verzií sa okamžite stala matná čierna. O čiernej farbe sa celkovo hovorí, že je nesmrteľná a vždy elegantná. Platí to aj pri telefónoch čo je aj jeden z dôvodov, prečo sú ich čierne verzie tak populárne.

UMi, spoločnosť, ktorá si dáva záležať na štýle, a preto opatrne analyzuje trh chce svojich zákazníkov uspokojiť čo najviac to pôjde. Aj preto ich nový UMi Plus E prichádza v novom prevedení, ktoré nazvali „Onyx Black“.

UMi Plus E je podobne ako iPhone 7 vyrobený z opieskovaného hliníka a rovnako tak ponúka krásne vyzerajúcu hlboko čiernu farbu. Konečný výsledok je úchvatný. Je len ťažko rozpoznať, kde končí čierny hliník a kde začína čierny panel displeja.

Neprehliadnite: UMi Plus E – prvý smartfón na svete s Helio P20 a 6 GB RAM dnes vstupuje do predaja! Nestojí ani €200

Takýto povrch okrem iného nemôžete tak ľahko poškrabať ako v prípade Jet Black verzie iPhone 7. V UMi toho dosiahli tým, že pre konštrukciu využili hliník s vojenskou certifikáciou, ktorý odolá väčšine malých škrabancov.

umi-plus-e-black-onyx-2

Objavte krásu pravej vlajkovej lode s Helio P20 a 6GB RAM

UMi Plus E je prvý smartfón na svete, ktorý ponúka nový čipset Helio P20. Zariadenie okrem toho schováva aj 6 GB LDDR4 operačnej pamäte RAM, 64 GB vnútornú pamäť (rozšíriteľnú až o 256 GB), 5,5-palcový Full HD displej vyrobený spoločnosťou Sharp, 4 000 mAh batériu s technológiou rýchleho nabíjania PE+ a 13 Mpx zadný fotoaparát od Samsungu s PDAF technológiou. Nechýba ani snímač odtlačkov prstovpodpora 4G LTE konektivity (Cat. 6).

Dustupný len za 199,99 dolárov!

Čo sa ceny týka, telefón je dostupný len za 199,99 dolárov. Ak si jeden chcete rezervovať, prihláste svoj email na tejto adrese. Výrobca vám potom do 23. novembra pošle inštrukcie, kde si ho zakúpiť. Za túto cenu bude dostupných len 999 kusov tak nepremeškajte svoju príležitosť!

UMi zároveň spúšťa aj súťaž o jeden kus UMi Plus E. Ak sa jej chcete zúčastniť, navštívte tento web.