Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Note 2: Nové snímky, informácie a predstavenie už v najbližších...

Xiaomi Mi Note 2: Nové snímky, informácie a predstavenie už v najbližších dňoch

4

Informácie o druhej generácii phabletu Xiaomi Mi Note 2 kolujú internetom už nejaký ten piatok. Dnes sa na verejnosti objavili nové snímky, ako aj ďalšie zdieľané informácie.

Už sme počuli, že Xiaomi Mi Note 2 príde v dvoch verziách. Tieto informácie potvrdil aj ďalší zdroj. Oba modely budú mať 5,7-palcový displej s QHD 1440p rozlíšením. Rozdiel však bude v čipsete. Kým základný model dostaneme do rúk s čipom Snapdragon 820, 4 GB RAM a 32 GB úložiskom, vyššie radený model na tom bude o poznanie lepšie.

Na mysli máme vylepšený Snapdragon 821, až 6 GB RAM a 128 GB alebo 256 GB interné úložisko. Nadšencov mobilnej fotografie bude lákať duálne prevedenie 16 Mpx fotoaparátu na zadnej strane. Stabilný, plynulý a určite rýchly chod systému zabezpečí používateľské prostredie MIUI 8, ktoré bude postavené na OS Android vo verzii 7.0 Nougat.

Po stranách mierne zakrivený displej bude reagovať na silu dotyku (Force Touch), 4000 mAh batéria sa vtesná do tela hrubého len 6,5 milimetra a samozrejmosťou bude rýchle nabíjanie. Fotografie, ktoré môžete vidieť nižšie v galérii síce zrovna z produkčného katalógu nepochádzajú, no celkový dizajn smartfónu je badateľný veľmi dobre. Oficiálne predstavenie smartfónu sa očakáva už čoskoro, 14. septembra 2016.

xiaomi mi note 2
xiaomi mi note 2
xiaomi mi note 2
xiaomi mi note 2
xiaomi mi note 2
xiaomi-mi-note-2-render-2