Úvod Výrobcovia LeEco LeEco Le Pro 3 je mimoriadne úspešný. Prvá várka zariadení sa vypredala...

LeEco Le Pro 3 je mimoriadne úspešný. Prvá várka zariadení sa vypredala za 15 sekúnd

0

Od oficiálneho predstavenia smartfónu LeEco Le Pro 3 ubehlo len pár dní, no výrobca už stihol informovať o jeho mimoriadnej úspešnosti. Smartfón sa začal v domovskej krajine predávať len včera.

Predaj však vzápätí skončil. Nepostarali sa o to žiadne logistické problémy ale nadmerný záujem používateľov. Za 15 sekúnd sa vypredala celá predajná dávka, pričom nešlo o stovky ani tisíce kusov.

LeEco Le Pro 3 si behom 15-tich sekúnd našiel neuveriteľných 500 000 nových majiteľov. Toto číslo vyzerá až neprirodzene. Treba však brať na vedomie, že Čína predstavuje najväčší trh so smartfónmi na svete, a teda počet potencionálnych zákazníkov je omnoho väčší, ako napr. v európskych krajinách. Zároveň ide o domáceho výrobcu, ktorý je v krajine etablovaný a známy.

V európskych končinách zákazníci vkladajú dôveru skôr tradičným výrobcom, ktorých dobre poznajú a majú v Európe oficiálne zastúpenia a distribúcie. Nedôvera k niečomu novému či neznámemu je logická, a tak trochu zaužívaná.

leeco

Pri pohľade na cenu zariadenia, ktorá v Číne po prepočte začína na sume okolo 240 eur je už viac jasnejšie, kde je ukryté tajomstvo predajného úspechu.

Špecifikácie vlajkovej lode

Pripomíname, že LeEco Le Pro 3 disponuje 5,5 palcovým FHD displejom, čipsetom Snapdragon 821, 4 GB alebo 6 GB kapacitou RAM pri úložiskách 64 GB / 128 GB / 256 GB. Fotoaparáty majú 16 Mpx a 8 Mpx, batéria kapacitu 4070 mAh a na palube nájdeme OS Android vo verzii 6.0 Marshmallow. Viac detailov nájdete v článku z oficiálneho predstavenia.

Zariadenie sa snažíme získať aj  k nám do redakcie, aby sme sami preskúmali jeho kvality a prípadné nedostatky, ktoré by mohli od kúpy odradiť.