Úvod Výrobcovia HTC HTC zverejnilo teaser, ktorý odhaľuje dátum predstavenia Desire 10

HTC zverejnilo teaser, ktorý odhaľuje dátum predstavenia Desire 10

1
htc q2

O dvojici HTC Desire 10 smartfónov sme vás už parkrát informovali. Už poznáme špecifikácie slabšieho a lacnejšieho Desire 10 Lifestyle a tiež rovnako vieme ako bude vyzerať „Pro“ verzia. HTC včera oficiálne pomocou svojho teaser videa oznámilo dátum predstavenia.

Taiwansky výrobca predstaví menej výkonného súrodenca HTC 10 už v utorok 20. septembra. Video si môžete pozrieť nižšie. Na videu môžeme vidieť mierne osvetlené hrany zariadenia, ktoré súhlasia s pôvodne uniknutými rendermi čierno-zlatej verzie.

HTC Desire 10 Pro a HTC Desire 10 Lifestyle

Nechýba ani hashtag #BeEdgier, čo by mohlo na základe videa odkazovať práve na zlaté lemovanie na rámikoch.

Parametre HTC Desire 10 Lifestyle

Zrekapitulujme si očakávané parametre HTC Desire 10 Lifestyle. Ten príde na trh s 5,5-palcovým displejom a nižším HD rozlíšením. Poháňať ho bude 4-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon s neznámym taktom. Pamäťová konfigurácia bude dostupná v dvoch variantoch a bude sa líšiť od trhu. K dispozícii bude buď 2 GB RAM / 16 GB pamäte alebo 3 GB / 32 GB ROM. Zadný fotoaparát bude mať 13 Mpx, zatiaľ čo predný 5 Mpx. Nechýba ani nová Boomsound Hi-fi edícia, ktorá sa nachádza aj vo vlajkovej lodi HTC 10.

Berte na vedomie, že sa jedná o parametre „Lifestyle“ verzie, „Pro“ variant bude mať lepší hardvér. Všetko sa ale dozvieme už 20. septembra.

Tešíte sa na nové duo Desire 10 smartfónov od taiwanskeho výrobcu?