Úvod Smartphony Dohady Objavila sa fotografia predného panela Xiaomi Mi Note 2. Prezrádza zakrivený displej...

Objavila sa fotografia predného panela Xiaomi Mi Note 2. Prezrádza zakrivený displej po oboch stranách

0
Ilustračné foto

Aktuálne sa na verejnosti objavila fotografia týkajúca sa zariadenia Mi Note 2, ktorá potvrdzuje jednu zo známych indícií. Na mysli máme zakrivenie displeja po oboch stranách.

Xiaomi Mi Note 2 už nie je žiadnym tajomstvom. Vieme, že tento nový TOP smartfón bude predstavený 5. septembra a v podstate poznáme tiež kompletnú špecifikáciu aj s cenami. Tie sa objavili súčasne s informáciami o druhom zariadení, Xiaomi Redmi 4. To bude predstavené skôr, 25. augusta. Detaily nájdete v skôr publikovanom článku.

K TÉME: Xiaomi Redmi 4 a Mi Note 2: Dátum predstavenia, špecifikácie a ceny

Na fotografii nižšie môžeme vidieť nie len zakrivenia stranách, ale aj otvor pre domovské tlačidlo, ktoré bude vybavené snímačom odtlačkov prstov. V ľavom hornom rohu sa usídlil emblém „Mi“, ktorý je typický pre vyššie radené modely čínskeho výrobcu Xiaomi.

Mi_note

Zatiaľ nie je jasné, či Xiaomi predstaví len jeden model so zakriveným displejom, alebo sa objaví aj plochý variant. Predošlé dohady totižto naznačovali existenciu dvoch rôznych modelov. Podstatný rozdiel medzi nimi bol v rozlíšeniach obrazovky. Jeden má ponúknuť FHD rozlíšenie, pričom ten druhý QHD rozlíšenie. Práve druhého menovaného sa má týkať zakrivený displej. Ten mimochodom dodá Samsung. Pri Xiaomi zariadeniach sa zvykne drvivá väčšina neoficiálnych informácií potvrdiť. Už za približne tri týždne sa oficiálnou cestou dozvieme, čo si Xiaomi pre nás pripravilo.