Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Note 2 na nových, krajších snímkach. Vyzerá skvele

Xiaomi Mi Note 2 na nových, krajších snímkach. Vyzerá skvele

2

Xiaomi Mi Note 2 je jeden z najočakávanejších čínskych smartfónov druhého polroka 2016. Doteraz zverejnené informácie postupne dopĺňajú čoraz presnejšie fotografie.

Už vieme čo-to o parametroch, vlastnostiach a dokonca aj cene. Nedávna snímka predného panelu napríklad prezradila odhadované použitie zakriveného displeja od Samsungu. Nová séria fotografií je na tom o poznanie lepšie. Sú kvalitnejšie a presne ukazujú celkový look zariadenia.

Hneď pri prvom pohľade nám na um prišiel Galaxy Note7. Podobnosť je jednoznačná, čo nie je na škodu, keďže je Galaxy Note7 po dizajnovej stránke spracovaný ukážkovo. Na fotografiách môžeme vidieť spomínané zakrivenie 5,7-palcového displeja, USB konektor typu C, perforovanie pre stereo reproduktory a dokonca dvojité prevedenie fotoaparátu.

TIPXiaomi Redmi 4 a Mi Note 2: Dátum predstavenia, špecifikácie a ceny

Xiaomi Mi Note 2 sa skutočne podaril. Tento phablet dokonca už prešiel 3C certifikáciou v Číne, ktorá potvrdila aj rýchle nabíjanie s maximálnym príkonom 18W.

Xiaomi_Mi_Note_2
Xiaomi_Mi_Note_2
Xiaomi_Mi_Note_2
Xiaomi_Mi_Note_2
Xiaomi_Mi_Note_2
Xiaomi_Mi_Note_2

Na Xiaomi Mi Note 2 čaká množstvo záujemcov, keďže ponúkne high-end parametre a vlastnosti, ktoré ale budú ovenčené lepšou cenou, ako konkurencia z dielne renomovanejších a tradičnejších výrobcov.