Úvod Dohady Google Nexus Marlin: 5,5-palcový QHD displej, Snapdragon 820 a 3450 mAh batéria

Google Nexus Marlin: 5,5-palcový QHD displej, Snapdragon 820 a 3450 mAh batéria

3
Nexus Marlin

Očakávaná dvojica Nexus smartfónov od HTC bude už čoskoro predstavená. Doteraz sme mali možnosť čítať len o pripravovanom menšom Nexuse Sailfish, avšak vďaka AnTuTu benchmarku si môžeme pozrieť, čo ponúkne väčší Nexus Marlin.

Nexus Marlin dostane 5,5-palcový displej s QHD rozlíšením. Pod kapotou mu tiká obľúbený a výkonný procesor Snapdragon 820 s grafickým čipsetom Adreno 530. Sekundovať mu bude 4 GB operačná pamäť, ktorú doplní 32 GB vnútorného úložiska.

tutuh

Na zadnej strane sa nachádza 13 Mpx fotoaparát, zatiaľ čo na prednej strane si našla miesto 8 Mpx selfie kamera. O výdrž sa postará batéria s kapacitou 3450 mAh. Novinka ponúkne úplne najnovší softvér a to konkrétne Android 7.0 Nougat.

Nexus Marlin vs Nexus Sailfish

Len pred týždňom ste sa mohli dočítať o Nexuse Sailfish, ktorého špecifikácie boli tiež odhalené AnTuTu benchmarkom. Zdá sa, že veľa toho zdieľa so starším bratom. V oboch Nexusoch nájdete Snapdragon 820, 4 GB RAM, 32 GB ROM, Android 7.0 a dokonca aj rovnaké kombo 13/8 Mpx fotoaparátov. Rozdiel bude pravdepodobne len v displeji, keďže Nexus Sailfish by mal ponúknuť 5-palcový FullHD displej. Google Nexus Marlin bude navyše vyrobený z kovu, zatiaľ čo telo Sailfish bude z plastu a skla.

Čo hovoríte na Nexus Marlin? Kúpili by ste si radšej Sailfish alebo Marlin s väčším displejom?