Výrobca Vernee v stredu uviedol do akciového predaja svoj model Thor, pričom nadchádzajúca akcia sa týka vyššie cieleného modelu Apollo Lite. Ako výrobca avizoval už skôr, zvýhodnená ponuka sa bude týkať každého piatku.

Akcia trvá celý mesiac (júl 2016) a každý piatok v tomto mesiaci (po 13:00 hod. nášho času) zastreší zvýhodnenú ponuku iný predajca. Vernee Apollo Lite bude k dispozícii ako samostatná jednotka za 199 dolárov, no ak chcete k zariadeniu aj flipové puzdro a temperované ochranné sklo na displej, priplatiť si stačí 10 dolárov navyše.

Keďže ide o limitovanú ponuku, podobne ako v prípade modelu Thor, je k dispozícii celkovo 50 kusov zariadenia s príslušenstvom a 50 kusov samostatného smartfónu Apollo Lite. Napriek obmedzenému počtu kusov si výrobca Vernee pripravil pre potencionálnych záujemcov 30-dolárový zľavový kupón, ktorý obdržíte prostredníctvom e-mailu. Ten zadáte na oficiálnej stránke predajnej ponuky. Kúpon však môžete uplatniť iba pri kúpe mimo tohoto akciového predaja. Výrobca Vernee pripravil aj súťaž o tento model. Detaily už nájdete na –oficiálnej stránke prebiehajúcej kampane-.

Apollo Lite

Smartfón Vernee Apollo Lite v sebe spája zaujímavý pomer ceny, výbavy a prémiového dizajnu. Video z používania, prehľad parametrov a odkaz na aktuálne prebiehajúcu kampaň nájdete nižšie.

Zobraziť kampaň pre Vernee Apollo Lite

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTek Helio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB, interné eMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSD karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba ani filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1,0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.