Výrobca Vernee dnes spustil predajnú kampaň pre smartfóny Vernee Apollo Lite a Vernee Thor. Druhého menovaného sa týka najbližšia ponuka, ktorá bude k dispozícii len v stredu.

Túto stredu (6. júla 2016), približne po 13-tej hodine nášho času klesne cena smartfónu Vernee Thor na hodnotu 99,99 dolárov. Vybrať si budete môcť aj balenie s cenou 109,99 dolárov. V ňom nájdete navyše puzdro a tvrdené ochranné sklo na displej zariadenia.

S touto cenou je Vernee Thor k dispozícii prostredníctvom rôznych predajcov. Tento týždeň akciu zastrešuje geekbuying.com a ďalšiu stredu prevezme žezlo iný predajca. K dispozícii bude 50 kusov smartfónov za 99,99 dolárov a 50 kusov za 109,99 dolárov aj s príslušenstvom.

Pokiaľ by sa počet kusov rýchlo vypredal, výrobca si pripravil pre prípadných záujemcov bonus. Na ich stránke môžete formou e-mailu obdržať 20 dolárový zľavový kupón, ktorý môžete následne použiť na kúpu modelu Vernee Thor. Ten je ale určený pre kúpu smartfónu z klasickej, neakciovej ponuky. E-mail stačí zadať do na to určeného okna na oficiálnej stránke ponuky.

Vernee thor

Podľa plánov by mal byť dispozícii za výnimočnú cenu aj model Vernee Apollo Lite, a to v piatok. Kompletné detaily ako aj fotografie či videá nájdete v –tomto odkaze-, ktorý vás presmeruje na oficiálnu stránku prebiehajúcej kampane.

O Vernee Thor

Vernee Thor disponuje 5-palcovým displejom s HD 720p rozlíšením (Gorilla Glass 3), o pohon sa stará procesor MediaTek MTK6753 s taktom ôsmich jadier na úrovni 1,3 GHz. V tejto cenovej kategórii trochu prekvapuje až 3 GB kapacita operačnej pamäti RAM. Konštrukcia smartfónu je zhotovená zo zliatiny hliníka a titánu, váži 140 gramov a je hrubý 7,9 mm. Zariadeniu nechýba 4G konektivita, snímač odtlačkov prstov alebo najnovšia verzia OS Android Marshmallow. Ak k tomu pridáme 13 Mpx / 5 Mpx fotoaparáty, 2800 mAh batériu alebo podporu rýchleho nabíjania, ide v pomere ceny a kvality o veľmi príťažlivé zariadenie.