Hráči pozor. Ak obľubujete akčný RPG žáner so všetkým, čo k tomu patrí, do obchodu Google Play dorazila hra Heroes of Incredible Tales, ktorá beží na platforme Unreal Engine 4.

To znamená, že okrem herného zážitku sa môžete tešiť aj na ten vizuálny. Navyše je titul obohatený o technológiu Vulkan, ktorá sa postará o ešte lepší grafický dojem, samozrejme na podporovaných zariadeniach (napr. Samsung Galaxy S7).

Titul Heroes of Incredible Tales sa stal okamžite hitom v Južnej Kórei, kde si túto hru stiahlo od uvedenia 5 miliónov hráčov. Na rozdiel od iných podobných hier, Heroes of Incredible Tales prichádza s dlhou kampaňou pre jedného hráča. Kooperatívne on-line režimy pre viac hráčov sú samozrejme gro hry a prinesú užívateľovi tú pravú hernú zábavu.

Z nich si môžete vybrať Tower Trials a Daily Dungeon výzvy, nechýba boj zoči voči nepriateľovi alebo klasika v podobe PvP arén traja na troch. Hru charakterizujú dynamické kombinácie boja, leteckých útokov, rôznych foriem súbojov alebo špeciálnych prvkov.

Hra zatiaľ obsahuje štyri hrateľné postavy, pričom každá je jedinečná inými schopnosťami. Hráči si môžu vďaka systému vylepšovania zručností každú postavu prispôsobiť k obrazu svojmu, či skôr k štýlu boja. Hra je sama o sebe na stiahnutie zadarmo, čiže vám nič nebráni ju aspoň vyskúšať.

Nižšie si môžete pozrieť sprievodné video k hre, pod ktorým nájdete klasicky odkaz do obchodu Google Play. Hra je k dispozícii aj pre iOS zariadenia od Apple.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexon.hit.global“]