Úvod Konkurencia Apple Apple vraj neoznačí nový iOS smartfón číslom sedem. Názov iPhone 7 dostane...

Apple vraj neoznačí nový iOS smartfón číslom sedem. Názov iPhone 7 dostane až v roku 2017

0
Koncept nového iPhone

Nadchádzajúci iPhone, ktorý kalifornský gigant predstaví počas septembra, údajne neprinesie žiadne revolučné inovácie, hoci sa od neho tento rok očakáva naozaj veľa. Malé zmeny má odrážať aj výnimočne zvolené označenie, ktoré by malo byť podobné iPhone 6s. S touto zaujímavou informáciou navyše prišiel renomovaný web The Wall Street Journal. 

Ako sme už niekoľkokrát počuli, nový iOS smartfón od Apple nedostane do výbavy žiadne prelomové technológie a dokonca neponesie ani príliš rozdielne vizuálne spracovane. Niekoľko starších foto únikov odhalilo konštrukciu, ktorá je takmer identická s dizajnom minuloročnej generácie. Zopár malých konštrukčných modifikácií vidieť síce bolo, išlo však iba o redukciu plastových pásikov na zadnej strane a niekoľko ďalších drobností, ktoré nie sú pri iPhone s názvom bez písmenka „s“ typické.

Označenie iPhone 7 podľa všetkého dostane až budúcoročný model, ktorý by sa mal pýšiť nielen OLED displejom, ale aj ďalšími zaujímavými hardvérovými zmenami či úplne iným dizajnom vrátane tela zo skla. Americký výrobca ho má totiž odkladať pre jedinečnú príležitosť – na oslavu 10. výročia od predstavenia prvého iOS smartfónu z roku 2007.